post

Ni missat väl inte andra luckan i min instakalender?

[ I samarbete med Happiears ]

Tråkigt inlägg jag vet 😉 men ni missar väl inte lucka nummer 2 på min instagram @lindamarie.nu ? Under lucka nummer två döljer sig det senaste tillskottet “Sound Edition” från Happiears. Så snygga i Gold Copper och jag älskar den synliga kopparkabeln. Det jag också gillar med dessa hörlurar förutom att det är grymt ljud är att dom är strålningsfria med luftrörsteknik som resulterar i en sänkning av strålningen från telefonen upp till örat med 98%. Hur bra är inte detta?

Så in & tävla på min instagram, vinnaren dras på lördag och på söndag kommer ny lucka.

18 thoughts on “Ni missat väl inte andra luckan i min instakalender?

 1. Är du sugen på en snygg och trendig bricka från Sealoe att inreda med där hemma, eller kanske att plocka fram och servera på när du får finbesök? Då borde du kolla in lucka nummer 12 i min julkalender som nu är öppnad, för därunder gömde sig chansen att vinna precis detta! 🙂 Klicka på länken nedan för att komma direkt till tävlingen, och så vill jag även passa på att önska dig en fortsatt trevlig dag såhär mitt i veckan <3
  https://martinaolsson.myshowroom.se/126502/julkalender-lucka-12-7/

  • Jadå,stressig vecka och nu är redan helgen över! Jösses alltså! Snart jul! Närmar sig med stormsteg. Hoppas att du haft en bra helg.

 2. Sådana har jag, exakt dem du har på bilden 😀 Casper har dem i svart och vi båda är sååååååå nöjda med dem och jag är sååå glad att det är strålningsfria!

 3. Ja, jag såg den! Verkligen sååå grym tävling! Hade det inte varit för att jag fick ett par nya lurar i förra månaden så hade jag utan tvekan varit med =) Ser så spänt fram emot nästa tävling nu istället =) KRAM <3

  • Ja älskar hörlurar verkligen kan man aldrig få för mkt utav 🙂 Snart vankas det barnkalas till Alfreds kompis, hurra!
   Yes ikväll kommer nästa tävling upp på instagram 🙂

  • Ja så himla snygga lurar, vinnare dras ikväll min instagram @lindamarie.nu stod allt i texten o hittas även i sidomenyn på min blogg 🙂 Sötis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *