post

Nu ger vi lite bloggkärlek till varandra!

Wihoo imorgon är det äntligen fredag, vilket innebär att jag skall till frissan för att klippa mig samt färga håret. Tänkte be henne ta före & efter bilder! Vet dock inte hur jag skall ha det, eller färg, återstår att se! Några tips ifrån er kanske?
Skall även hälsa på en vän som fått barn, skall bli mysigt!

Tänkte ta upp ett ämne som jag kallar bloggkärlek, som lite har försvunnit. Tycker många inom bloggvärlden endast är intresserade av sig själva. Vilket såklart är tråkigt! Det var bättre förr 😉 Det är ju faktiskt som så att ju mer vi uppmärksammar varandra desto större risk är det att någon annan trillar in på din blogg. Det är ju trots allt snart alla hjärtans dag.

Men nu tänkte jag dra igång ett litet kärlekståg i form av bloggkärlek. Där vi uppmärksammar varandras bloggar!

Såhär gör man för att vara med:
◊ Dela bilden på din blogg och länka till mig.
◊ Skriv här i kommentarsfältet att det är gjort
◊ 
12/2 så lägger jag upp en lista med alla deltagarna som anmält sig här på min blogg.

14/2 så publicerar vi allihopa listan (med länkningar) tillsammans med bilden. Happy Valentines Day!

Kom igen nu ger vi lite bloggkärlek till varandra!

48 thoughts on “Nu ger vi lite bloggkärlek till varandra!

 1. Härligt intiativ! ?

  Och tack fina du! Vad härligt att spendera fredag med frisörbesök och bebismys! Ska bli kul att se vad du hittar på! Ha en härlig fredag! 🙂

 2. Fina Linda, kul idé, klart vi är med. Och supernyfiken på hur håret blir så släng upp bilder se , jag skall försöka boka en tid jag med, ser hemsk ut i håret.

  • Naw fina Tess, rar du är!Åh frisörbesöket gjorde verkligen gott. Man känner ju sig som en helt ny person med fixat hår! Galet vad det påverkar. En liten bild är upp nu iaf.
   Roligt att du vill haka på bloggkärleks tåget!

 3. Vad härligt med lite bloggkärlek!
  Tänkte passa på att berätta att jag också gjort en liten Vem är jag-lista på min blogg, och länkade till dig då jag såg listan hos dig för ett tag sedan 🙂
  Hoppas du blev nöjd hos frissan!

  • Jamen visst är det mera bloggkärlek åt oss alla! Var gärna med i tåget! Åh vad roligt då skall jag in och läsa vad du skrev i din lista. Jag blev så nöjd hos frissan!

  • Åh vad roligt! Kommer bli ännu roligare när alla kommer lägga upp listan på alla deltagare med, så hoppas man att fler hittar till våra fina bloggar!

 4. Pingback: New Me! Så nöjd med håret!

 5. heeej är osäker på ifall vi hittat till varandra innan men ja vill gärna va med på sånt här o fin blogg hos dej o välkommen gärna in till mej
  Nu kommer bilden upp hos mej kram

  • Men åh vad roligt att du halkade in hos mig och att du är med och sprider lite bloggkärlek! Välkommen till tåget! Imorgon presenteras listan här på min blogg. Tack och som sagt kul att du hittade hit. Massa kärlek från mig!

  • Tack Hanna, var gärna med idag är sista dagen kan man säga. Listan presenteras imorgon. Den 14:e så lägger alla som är med upp listan med bloggaren på sina bloggar också. Mera bloggkärlek åt folket!

 6. Pingback: Vi sprider bloggkärlek!

 7. Pingback: Ett kärleksfullt inlägg med massa bloggkärlek

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *