post

Nu har jag gjort min plikt

Röstat och klart! Så får man helt enkelt hoppas på den bästa utgången. Har du röstat? Äntligen är skiten över. Folk har kastat skit på varandra, hetsiga diskussioner har pågått på internet, stämningen har varit allt annat än bra inför detta valet bland folket. Är detta nödvändigt?

Vill påminna samtliga att vi lever i en demokrati, vi har rätt att rösta, vi har rätt att tycka vad vi vill. Oavsett hur många diskussioner som skapas så kan man aldrig övertala den andra parten att DET partiet som DU röstar på är det bästa. Alla tycker vi olika. Acceptera det. Givetvis förekommer det en oro att ett visst parti skall få makten så är det. Vi får helt enkelt hålla tummarna att Sverige tagit sitt förnuft till fånga.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

14 thoughts on “Nu har jag gjort min plikt

 1. Tack för du skriver något vettigt om valet och du har så rätt i det du skriver! Sjukt att det ska bli värsta diskussionerna. Vi lever i en demokrati och alla har rätt att rösta på det dom vill. Vi kanske ska gå tillbaka till att inte tala om vad vi röstar på istället?

  • Ah, ush är så trött på detta nu, oavsett hur man röstar så blir det fel och folk är missnöjda. Såg en rolig jämförelse med melodifestivalen OCH det är ju sant! Just nu håller jag mig undan allt politik snack. Vi har röstat, det är inte över men nu kan vi INTE påverka det mer än vad vi försökt att göra genom varje individuell röst.

  • Ja så är det ju och slutar att kasta skit sinsemellan med, att röstar man åt det blåa hållet stöttar man SD, osv,osv. Gah!

  • Nä det är inte över. Men vårt sätt att påverka är över, vi kan inte göra mycket mer nu men ändå så pågår det vilda diskussioner och jag börjar bli måttligt trött på det, hehe.

  • Ja, haha men ändå så pågår det diskussioner till höger & vänster i fikarum, i korridoren, på stan, på nätet. Gah! Ge upp, haha!

  • Ja och det är sjukt tråkigt att det skall behöva vara så. ALLA partier har fokuserat på varför man INTE skall rösta på ett visst parti. Tror förvirringen är större än någonsin då dom fokuserat på att tala om varför man inte skall rösta på SD t.ex. Detta valet har varit svårare än något annat och veta vart man står, vad man vill rösta på. Vi kan inte påverka mer än vad vi gjort nu om bara resten av folket ville inse det också. Vi får invänta resultat helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *