post

Nu kan vi vältra oss i alla härliga julkalendrar som finns!

Jag älskar julkalendrar! De senaste 2 åren så har jag köpt mig en julkalender och då har jag testat på Body Shop och Rituals kalender. Nu finns det ju en uppsjö kalendrar att välja bland! Vilken är din favorit?

This post contains adlinks from Adviral

1. Het chili-julkalender / 2. Tekalender / 3. Chokladkalender / 4. Lakritskalender / 5. Lakritskalender / 6. Godiskalender Blå / 7. Godiskalender Rosa / 8. Kaffekalender

 

This post contains adlinks from Adviral

1. DECLÉOR ADVENTSKALENDER / 2. ESSIE ADVENTSKALENDER / 3. YANKEE CANDLE FOLD OUT ADVENTSKALENDER / 4. RITUALS ADVENTSKALENDER / 5. LUMENE BEAUTY ADVENTSKALENDER / 6. YANKEE CANDLE WREATH ADVENTSKALENDER

16 thoughts on “Nu kan vi vältra oss i alla härliga julkalendrar som finns!

 1. Jag skulle SÅ gärna vilja ha Decleors adventskalender!
  Den lilla knodden hemma får en kalender från Brio och den stora knodden (min sambo) får en kalender med diverse godis i, kan vara från Haribo. Undrar vad jag får… ?

  • Hahaha ja hoppas att du får en Decleor kalender då för det är du minsann värd 😉 Alla skall ju ha en kalender,hihi.

 2. Åh nej inte den här hysterin igen haha. Det är allt detta (och mycket mer) som har fått mig att avstå julen, var nog 6 år sedan jag firade jul på “riktigt” hemma i sverige nu. Har blivit avskräckt från masskonsumtionen av prylar. Men jag kan tänka mig en klassisk chokladkalender med vackra bilder (fast helst utan choklad som jag egentligen inte gillar så värst haha). Däremot följer jag alltid svt´s julkalender, det är den enda jultradition jag håller kvar i. Men missar alltid slutet eftersom det inte går att titta på utomlands. I år kanske jag får mer julfeeling än vanligt dock, på riktig – det lutar åt Israel och Jordanien. Bethlehem känns ju lämpligt att fira ju i, precis som jesus.

  • Hahaha ja allt kring jul är ju så hysteriskt men är ddet något jag gillar med julen så är det dessa kalendrar. Annars avskyr jag julen. Gillar den inte alls. Behöver inga julklappar, väljer hellre en kalender en liten klapp varje dag,hihi.
   Spännande med Israel och Jordanien!

 3. Ja nu närmar sig julen på riktigt! Det har gått fort tycker jag och än så länge är det väl ganska lång tid kvar ändå, men om en dryg månad är det redan advent och jag måste säga att jag längtar massor efter allt julmys med pepparkakor, glögg, tända ljus, julmusik, snö och kyla utanför förnstret. Längtar! någon julkalender vet jag dock inte om det blir i år, men vi får väl se! 🙂

  SV: Ja Blindsquare är verkligen super! Den underlättar massor, men är så klart inte lösningen på allting.

  Ja sommaren (känns nästan lite märkligt att prata om den i samma kommentar som julen) var verkligen heelt otrolig!!!

  Jag är nog mer morgon än kvällsmänniska nuförtiden måste jag ändå säga, även om jag älskar att ligga kvar i sängen en bra bit in på förmiddagarna lediga dagar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *