post

Nu laddar vi om och kör! Lite om att anordna event

Jag är en person som gillar att få saker och ting gjorda som ni kanske har märkt. Alldeles öm i kroppen efter helgens event på Bounce, men så roligt vi hade det! Nu laddar vi för eventet vi skall ha den 30/9 på Linneträdgården! woop, woop!

> Att anordna event är inte så lätt som så många tror att det är. Det är många trådar som skall hållas i luften, mycket förberedelser innan och inte efterberedelser efter eventet. Det är inte bara bara. Man kommunicerar ofta och mycket med företaget som man anordna det tillsammans med. Är det sponsorer inblandade så är det ännu mer jobb.
Efter vissa event så är man helt utdränerad på energi och det kan vara skönt med en liten paus. Men vi kör på för fulla muggar nu i höst/vinter för vi har massa inplanerat. Men vi tar nu inga mer event detta året, då vi inte hinner med.

> Fördelarna är många med att anordna event, man får träffa nya härliga människor, knyta nya kontakter och man får så mycket tillbaka. Trots att det är mycket jobb. Vi är ett helt underbart team på LM Event.

> Som med allt så finns det nackdelar också och det absolut värsta är när en efter en som har bokat upp sig på en plats droppar av. Här har mina tankar gått i att ta en avbokningsavgift, att anmälan är bindande. Vad tror ni om det? Sjukdomar kan ingen rå på så är det, men när flertalet avhopp kommer samma dag som eventet är, det är inte hållbart för oss som arrangerar event. Vi måste leverera i våran tur till företaget som vi arrangerar det för.

Vill ni gå på event? Missa inte att registrera er i vårt nätverk, HÄR.

Foto av: Therese

8 thoughts on “Nu laddar vi om och kör! Lite om att anordna event

    • Men åh så typiskt då, nu är det ett nytt event i Helsingborg den 26/10 kolla in vår instagram @LMevent så ser du om du inte är med i vårt nätverk för då har du fått ett mejl 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *