post

Nu vankas det fredag, härligt!

Nu äntligen är det fredag efter en arbetsvecka efter lite längre ledighet. Varit lugnt så jag har hunnit med massor. Ni vet den där alldeles underbara känslan av att man är i fas, den gick jag hem med idag. Friyay!!! Nu vankas det fredag, härligt! Blev pizza på lunchen idag, på Cyrano. I helgen händer det massa roligt, jag fyller ju 35 år på söndag. Imorgon har Patrik bokat bord men stans bästa thai Yomo.

På söndag så får vi lite besök samt att mina föräldrar har ordnat en överraskning av något slag som jag inte har en susning om vad det kan vara för något! Jag är ju så nyfiken! Tisdag skall jag käka på Pinchos med en kär vän, mysigt! 2018 har ju börjat riktigt bra!

Säsong 4 på Reign finns nu på Netflix och ingen är gladare än jag. Läs här hur upprymd jag är över denna serien. Har också börjat se Outlander som är riktigt bra!

Har ni sett Reign och Outlander? Vad tycker ni?

19 thoughts on “Nu vankas det fredag, härligt!

  1. Är absolut sämst på serier men Outlander verkar vara i min smak 🙂
    Jag har nog inte följt en enda serie ordentligt sedan Arkiv X hade sina storhetsdagar, haha.

    • Åh ja har verkligen haft en helt fantastiskt helg, födelsedagsfirande i dagarna två. Nu är jag lite trötter,hehe.

    • Tack fina du, har haft en mycket bra helg 😉 Men guuuuuud du har verkligen missat ngt. Se dom, bästa serierna ju!

    • Ja supermysigt firande verkligen. Alltid skönt nu när det är snart över,avslutar med netflix ikväll,hehe.

  2. Pingback: Därför är Skottland på min Bucket List

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *