post

Ny outfit: Volangkavaj, kostymbyxor och blommor

Detta är nog min allra första outfit bild på bloggen, haha. Men blev så himla nöjd med mitt köp på Vero Moda. Det blev denna blommiga blusen plus ytterligare en blus. Volangkavajen och kostymbyxor av kortare modell.
Trodde aldrig jag skulle köpa denna sortens byxor, det känns liksom som att man har för korta byxor på sig. Men med ett par svarta strumpbyxor eller strumpor så blir det ju bra. Hur bär ni sådana här byxor? Ge mig lite tips.

Bara älskar volangkavajen så himla snygg. Man känner sig lite mer klädd men den passar ju utmärkt till fest också.

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

18 thoughts on “Ny outfit: Volangkavaj, kostymbyxor och blommor

  • Men ahhhh tycker du! Gud vad rar du är! Behöver verkligen ett frisörbesök! Åh gud är så ovant med byxorna men ett par tunna strumpisar kanske känns bättre.

  • Tack snälla! Ja den är helt ljuvlig min nya volangkavaj! Nä bara ovant till en början tror jag men ett par sådana där strumbyx sockor tänker jag kanske skulle bli bra?

 1. Jag gillar att ha sådana korta byxor som dom är 🙂 Att dom liksom ser för korta ut, tycker det är ganska snyggt, dock ganska kallt nu på vintern haha men på sommaren brukar jag ha så 🙂

  • Ja det är så snyggt men dessa säljs ju liksom nu med men med ett par nylonstrumpor o skor med lite högre klack, varför inte liksom 😉

 2. Snyggt! Jag gillar sådana byxor men gäller att ha rätt skor till, gärna pumps men det är ju inte valet mitt i svensk vinter kanske. Men som du skriver, svarta nylonstrumpor till är snyggt, eller nätstrumpor om man vågar

 3. Så fin outfit!!

  Sv; Chia pudding som är så galet gott! Använder resentas recept. tre msk frön, två dl kokosmjölk och två kryddmått vaniljsocker. Blir supergott tycker jag, bättre med kokosmjölk och vaniljsocker <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *