post

Nyhet från Miss Fenjal- The Floral Scent Sensation

[PRESSUTSKICK]

Hur roligt är det inte när man finner ett paket i sin brevlådan öppnar det och till min stora förtjusning så är det fyra stycken helt underbara parfymer i märket Miss Fenjal. Denna spännande doftserie lanserades i veckan. Underbara feminina förpackningar och eleganta flaskor. Doftserien riktar sig till en yngre målgrupp, men jag skulle nog säga att vem som helst kan bära upp dessa underbara dofter.

De fyra dofterna är: Velvet Orchid, Summer Dream, Blossom Edition, Floral Fantasy.  Alla doftar verkligen underbart, har jättesvårt att bestämma en favorit. Dofterna är så fräscha. Var och en doft erbjuder en fantastisk doftsensation! Alla dofterna tilltalar mig. Hade jag varit tvungen att välja två av dem så hade jag haft jättesvårt att välja. Men Velvet Orchid & Summer Dream hade det nog blivit. Rekommenderar er att när ni är på Åhléns leta upp dessa dofter, ni kommer inte att ångra er, det lovar jag.

Lite om märket Fenjal: Sedan 1962 har det Schweiziska varumärket Fenjal lockat med sina fantastiska produkter och dofter. Idag finns Fenjal att hitta på de stora svenska kedjor och näthandel som Åhléns, Lyko, Ellos, Nordicfeel mm. Produkterna är otroligt eftertraktade för sin doft och kvalité.
De fyra nya dofterna kommer att finnas på utvalda Åhléns varuhus samt på åhlens.se.
Rekommenderat utpris 220:-

Med dofter av sommar så längtar jag lite extra till sommaren nu!

24 thoughts on “Nyhet från Miss Fenjal- The Floral Scent Sensation

    • Tack, härliga dofter verkligen! Blev kontaktad och de frågade efter min adress. Men testa att anmäl dig till olika PR-bolag.

    • Ja alltid trevligt med pressutskick. Här frågade de efter adressen bara så jag har inte gjort något, de hittade min blogg. Men testa att anmäl dig hos olika PR-bolag.

  1. Lyx! Kul att Fenjal kommer med lite nytt, deras klassiker brukade jag alltid köpa till mamma i födelsedagspresent men nu börjar jag bli förtjust i det själv.. 😛 Måste spana in dessa! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *