post

Odla din egen hipsterkastanj, hipsterekollon & hipsteradvokado

En himla massa hipsterväxter helt enkelt. Nu har jag gett mig på att odla ifrån advokado kärna, ekollon och kastanj så får vi hoppas att det blir något.
Dessa skall ju börja grodda sig och spricka upp i en liten växt som man sedan kan plantera i jord. Så nu följer vi detta projektet med stor nyfikenhet! Skall bli så spännande ifall det kommer något. Sett att massa andra lyckas, så vi håller tummarna här.

Trä på nålar låt dem nudda vattnet och byt ut vattnet ofta är rekommendationerna. Kommer att lägga ut bilder allt eftersom det förhoppningsvis kommer fram något.
Kastanjerna plockade vi på Djurgården i Stockholm. Skall ge ekollonet ett shotsglas istället, ser ju lite roligt ut nu,hehe.

Testa ni med vettja! Odla din egen hipsterkastanj, hipsterekollon & hipsteradvokado.
Håll tummarna!

Odla din egen hipsterkastanj, hipsterekollon & hipsteradvokado

18 thoughts on “Odla din egen hipsterkastanj, hipsterekollon & hipsteradvokado

  1. Hipster? 😉 Är det hipster att odla egna kastanjer, ekollon och avokado? Kul med egna odlingar, känslan av att se det egenodlade växa är väldigt tillfredsställande 🙂

  2. En vän till mig odlar avokado så 😛

    Svar: Ja hoppas du hinner kolla in några av dem iaf 😀 Ja man vet aldrig vad som händer eller var det bär av 😉 Vi tar en dag i taget 😉 Nej han är från Helsingborg, men sedan tonåren i princip så har han velat jobba på Volvo i Torslanda och idagens läge så har han fast arbete där 😀 ​

    • Ah lyckas din vän med advokadon? Får hoppas att det kommer nått iaf.
      Ah spännande, kul att han fick jobb där & leasing bil såg jag;) Saab hade liknande avtal 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *