post

Oh my god! Jag skall på casting!

För ett tag sedan så sökte jag ju till Farmen, och i veckan så fick jag ett sms att jag är välkommen på casting! Jag satt på jobbet blev alldeles stressad, började svettas hejdlöst och sprang runt som en yr höna,haha.

Det är redan nästa helg, herregud gissa om jag är nervös! Men det skall nog gå bra. Skall bara vara Me, Myself and I men visst är det pirrigt när man inte alls har en aning om vad som väntar! Jag kommer köra på till 100%, all in nu! Håll nu tummarna för mig!

32 thoughts on “Oh my god! Jag skall på casting!

 1. Jag var också på Farmencasting! Fick svara på hundra sidors frågor om mig själv och svarade ärligt, kanske inte smart. En fråga var om jag hade konstiga ticks, en annan om jag hade varit eller kunde tänka mig att vara otrogen..! Sedan en intervju och fotografier. Blev inget! Ljug! Överdriv! Låtsas att du har ticks och är vegan och gärna är otrogen!! XD

  Sv: omg, skulle dö om folk betedde sig så, och särskilt på fredagar ;’D

  • Hahahaha,roligt att höra en del galna frågor då med andra ord. Kommer dock vara mig själv så får vi se om det är tillräckligt!
   Nä man vill bara ha uträttat det man vill och sen hem liksom,haha

 2. åhh nej men va spännande !! hoppas det går bra

  naw men va gullig du e . Tack
  jaha lite små plock man gillar egentligen då eller? oliver inget för mej fniss men ja ja olika plock gillar ja
  brukar ta små krustader ha brie ost o nån sylt eller marmelad o in i ugnen nån stund mumms så gott har du prövat?
  kramar o håller tummarna o castingen då grattis säger man väl

  • Ja hihi skall bli en upplevelse på castingen sen får vi se. Ja små plock, älskar det. Har ej testat din variant där. Måste göra det för det lät jättegott!

  • Ja gud, haha jag är så nervös inför lördag och castingen så jag vet nog inte riktigt vart jag skall ta vägen!

 3. Hah men neeejj så roligt!!! 🙂 Heja heja 😀 SV: ja men verkligen det var vi inte riktigt beredda på att det skulle vara så billigt 🙂 en riktigt god och bra middag för oss två gick typ på 300 kr.. ingenting ;D

 4. Himla roligt att du gått vidare! Jag håller tummarna att du kommer ännu längre än så. 🙂

  Svar: Då jobbade jag som redigerare på Farmen. Vi var fem klippare som efter inspelning “paketerade” allt till sändning. Vi färdigställde programmen helt enkelt, något som kallas efterbearbetning. Valde scener/innehåll, la musik, grafik mm.

  • Ah men gud det är HELT GALET att jag har blivit kallad till casting, är sjukt nervös! Har aldrig varit på en sådan, vet ej hur det går till,hehe.
   Men åh spännande jobb! Det är nog det jag är lite rädd för ihopklippningen kan ju bli hursom och man vinklas hursom, hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *