post

Oktober, en månadslista

Tiden går alldeles för fort och det är redan november. Är inte riktigt förberedd på att vi faktiskt snart är inne i december till och med. Önskade så att jag bodde i Sverige på sommaren men sedan skulle man byta mot varmare breddgrader när det blir höst/vinter. Vilka jobb tillåter det? Jag tar det!

Månadens bästa: Våra event på Cirkus och Bounce. Vi knyter ständigt nya kontakter och har så mycket roligt på gång framöver på eventfronten.

Månadens sämsta: Att jag åkte på världens förkylning i början av oktober som än inte har gett med sig ordentligt!

Månadens mest lästa inlägg: Statistik är oerhört roligt och månadens mest lästa är: Nu ger vi varandra lite länkkraft. Kul att det uppskattas!

Månadens blogg: Åh så många härliga bloggar jag vill nämnda här men en blogg som är så värd att lyftas är Matilda Berlin. Superfin blogg, härlig text & pepp och lämnar underbara kommentarer.

Månadens reflektion: Hur otrevliga folk kan vara om det inte går deras väg. Oförskämda och somliga tror bara att man kan vräka ur sig vad som helst. Det funkar inte på mig förstår ni. Alltså vett & etikett! Vad har hänt med folk?

Månadens längtan: En resa, längtar alltid efter att resa.

Månadens uppfyllda mål: Att alltid ligga i fas med saker & ting. Det gör jag oftast strukturerad som jag är. Att man också hittar nya vägar, möjligheter och sätter upp nya mål varje månad är viktigt för mig.

26 thoughts on “Oktober, en månadslista

  1. tänker som du. vill fly vintern i Sverige och spendera dessa månader någonstans varmt. Min framtidsplan är när barnen är stora nog att jobba i typ Thailand periodvis. som sjuksköterska finns det många möjligheter

    • Ja, haha man skulle verkligen fly undan vintern och mörkret! Tankar lite ny energi! Tänk vad lättare och roligare allt är med bättre klimat!

  2. Vilka trista och tråkiga människor du träffade på som säkert bara ville når egen framgång och se om sitt eget hus. Den Svenska härliga avundsjukan igen. Jag älskar vintern när det är vinter men jag hade gärna haft en bakdörr i huset där jag kunde gå in till sommaren. Må så gott.

    • Ja, alltså det finns en baksida med allt så är det ju. Ja folk förstår inte och läser inte och det är ju bara pinsamt hur dom beter sig alltså!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *