post

Om man inget frågar så får man inget veta!

Rubriken gäller ju det mesta egentligen 😉 Tack Katja för inspo! Man får våga sig på frågestunder lite oftare!

Så nu får ni våga fråga! Vad vill ni veta om mig och mitt liv? Jag presenterar frågorna och svaren med länk på söndag.

15 thoughts on “Om man inget frågar så får man inget veta!

 1. Svar: Vill man se oredigerade bilder tycker jag man ska åka dit och checka in stället själv. Det är ju hela grejen med att vara inspiratör:) Det här är World by Tina – redigerar mina bilder med dom färger som jag minns bilderna, sätter stämpel på min värld typ, jag vill sticka ut från bruset, inte vara en i mängden, samma som med min konst, jag vill att man ska se att det är en Tina-tavla eller en Tina-bild:)

  Fråga: Om du bara fick resa till ett enda ställe under resten av ditt liv, vart skulle färden gå?

 2. Om du var ett djur vilket skulle du välja och varför?
  Kaffe eller The?
  Vad är det taskigaste du gjort?
  Vad är det snällaste du gjort?

  Hoppas ni mår bra och roligt att det går så bra för Alfred på gokartbanan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *