post

Ost och vinprovning för två

För ett tag sedan så fick jag hem detta presentkortet med en ost och vinprovning för två. Ser fram emot att ta med en härlig vän på detta! Orten blir Göteborg så kanske i samband med vår andra träff med ett härligt gäng tjejer i februari. När man ändå skall sova över.

♥ Hur härlig är inte asken, lyxig känsla att öppna den och det som låg i var inte heller fy skam. Upplevelsen kommer från Great Days. Så mer om denna upplevelse framöver när jag utnyttjat presentkortet.

Eftersom det finns stora skillnader mellan olika ostar är det kanske inte självklart vilka viner som passar till vilken ost. Med hjälp av erfarna guider i ost- och vinhistorik får ni uppleva nya smaksensationer.
Ni provsmakar flera olika ostar med tillbehör och noggrant utvalda röda och vita viner. Ostarna är närproducerade och levereras efter säsong och tillgång. Ni provar vitmögelostar såsom brie och camembert, vackert orange-röda kittostar, blåmögelostar med tusenåriga traditioner, och våra svenska unika hårdostar. Ni avnjuter osten och vinet tillsammans med små goda tillbehör som marmelad, honung och bröd.
Välkommen till en provning som belönar både smaklökarna och sinnet!” 

Har ni fått en sådan här upplevelse någon gång? Jag brukar faktiskt köpa det till Patrik i present. Så han hoppas på att få köra en fräsig sportbil snart.

22 thoughts on “Ost och vinprovning för två

 1. Åh men mysigt. Har fått en hotellvistelse en gång. Jättebra 😍

  Sv:​tack! Låter hur bra som helst. Galet nyfiken blev jag med 😨😂 har gått med i en support grupp till bloggen men inte instagram. Har ingen aning om hur det funkar där… grymt för er skull!!

  • Men så mysigt! Aldrig fel men denna sortens gåvor. Haha vi kan prata mer om det den 15:e, ska bli sjukt trevligt! Vad tror du om Mortens nya?

 2. Vad mysigt med ost- och vinprovning.

  Sv. Ja det var väldigt lyckat på förra årets gala så tycker absolut du ska vara med och tävla. Om du googlar kan du eventuellt hitta information om när den kom. Annars så maila om du tror att den kom under 2017.

 3. Men åh vad mysigt 😀

  Svar: Medtanke på att jag äter så lite jämfört med en person med “normal”mage så får jag i mig för lite via maten 🙁 Därav jag måste ta vitaminer. ​

  • Ja kommer bli så himla mysigt verkligen. AHA men det är ju ganska så självklart egentligen, så långt tänkte inte jag 😉

 4. Så roligt. Robert och jag har varit på vin och ostprovning med Great days här i Stockholm några gånger. Då hamnar man på ostbutiken Gamla Amsterdam. En helt magisk butik och mannen som har butiken och provningen är så kunnig.

  Ha en toppen kväll.
  Kram Kamilla

 5. Åh vad mysigt, ost och vin är ju aldrig fel. Inte fått någon sån upplevelse än men gett bort olika. Systemet har bra provningar och jag har gett bort escape room upplevelse.

 6. Verkar mysigt. Har aldrig fått någon sådan upplevelse någon gång. Men funderade på att köpa en upplevelse present till mina föräldrar ett par år sedan, men det blev aldrig av.

  Svar: Jag bodde ungefär 7 år i Alaska, men nu bor jag i staten Wisconsin istället. De jag umgås med är ju alla emot Trump så det är ju ganska så dåligt just nu på den biten. Både min man och jag studerar ju klimatförändringar så det är klart att hans tillsättning har varit allt annat än positivt för oss.. :/

  Hoppas du får se stora delar av USA snart!! 🙂 Och vill du ha natur inspiration från olika delar av USA finns det gott om det på bloggen 🙂

  • Ja ser verkligen fram emot provningen! WOW häftigt att bo där alltså! Kanske inte dom första delarna av USA man tänker på ifall man vill bosätta sig där. Men kan förstå det med er inriktning. Åh nä fy det kan jag verkligen förstå, han har ju verkligen ingen bra syn på den saken. Absolut skall kolla igenom din blogg lite pö om pö =) Kul!

 7. Jodå, jag ska styra upp bloggdesignen, känns ju mer värt nu när jag har en större bunt läsare igen än jag själv och mamma haha. Vet exakt hur jag vill ha det, vill köra på nåt liknande instagram, trött på att scrolla vill ha allt aktuellt synligt samtidigt. Mer som en startsida på ett tidningsmagasin – med tydliga kategorier – världsdelar/länder/städer. Ska bara få lite tid över och fixa det. Inte direkt superprioriterat just nu. Sponsorer hör av sig ändå så det verkar inte vara någon direkt brådska=)

  Ps. Jag gillar både vin och ost *blinkblink*

  • Jamen det låter som en bra plan. Kolla in Adaras.se hennes sida är riktigt nice. Hon kör exakt det upplägget och det är sjukt läckert!! Blir så mkt roligare att som läsare gå in på en “användarvänlig” blogg. Tänker att läsarantalet även ökar där. Hihi I know that you do, har absolut dig i åtanke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *