På spännande äventyr i lördags!

I lördags så var jag iväg på ett spännande äventyr! Nu har jag bara efterarbetet att göra, nämligen klippa ihop alla filmsnuttar till en liten film. Skall bli så roligt detta! Tjejen jag träffade var helt fantastisk härlig också.
Efteråt så tog jag och Petra (f.d Tappakilon) en härlig lunch på Strandgatan i Trollhättan. Supermysigt ställe och god mat. Vi tog deras cheeseburgare. Rekommenderas! Tack för hjälpen fina Petra att du ställde upp med att filma & fota lite. Snart dags för en AW så jag får bjuda dig på en öl eller två.

En liten sneak peak på vart jag var någonstans i lördags, så fin inredning dom hade och världens trevligaste personal.

16 thoughts on “På spännande äventyr i lördags!

    • Ja, tur att man får lite proffshjälp 😉 Jamen jaaa så himla roligt! Lutar åt att vi tar en AW här den 15/12. Absolut så tycker jag att vi ordnar upp nått så vi kan ses. Vinkväll perhaps 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *