På torsdag reser vi till…? En teaser om vårt resmål

[I samarbete med Stena Line]

Jag har ju hintat emellanåt att jag skall åka på en liten resa torsdag-söndag. 
Många av er är ju såklart nyfikna på vart den bär av. Inte sant?
Jag Anna @annaskarblom och Annika @himmel_och_pannkaka, som skall göra denna resan ihop är så peppade inför detta. Så häng med oss på våra sociala medier så att ni inte missar något. Missa inte heller min instagram @lindamarie.nu.

Vi skall åka till det fantastiska Polen! Vi åker med Stena Line från Karlskrona på torsdag kl 21, Ankomst Gdynia 07.30. Vi kommer även att bo 1 natt i GdanskPuro Hotel sedan åker vi båten hem på lördag 21.00. Detta innebär att vi får 2 hela dagar i Polen, så vi kommer även att göra ett besök i Sopot. Härligt intensiva dagar att se fram emot!

Lägger upp den härliga video teasern på Polen, vem vill inte besöka Polen efter att ha sett denna? Har ni varit i Polen? Vad tyckte ni?

14 thoughts on “På torsdag reser vi till…? En teaser om vårt resmål

  1. Men vad roligt!!! Och tack för utmaningen, den ska jag göra idag eller imorgon. Och jag kan inte minnas att jag varit i Lysekil mer än bara åkt förbi, får bli ett utflyktsmål nästa sommar 🙂

  2. Hoppas ni får det himlans bra! Bästa med Polen är som sagt deras second hand shopping i lösvikt, kan fördriva timmar med att plocka kläder haha. Supersynd att jag inte kunde hänga på, men en av mina bästisar överraskade med en resa till Vilnius istället i september så det bli kul. Ny stad och nytt land att utforska – land nr 60=) Det här kommer nog bli det år som jag besökt flest länder på…redan uppe i typ 15 stycken tror jag. När åker vi till Skottland 😉 ?

    • Ja alltså Polen överraskade verkligen, gillade det verkligen! Ja så himla synd Tina men det kanske kommer fler tillfällen. Vilnius spännande! Asså det är galet mycket länder du varit i, hehe. Skottland ja, när tusan åker vi???

    • Jaaaa, nu är jag hemma från Polen och har en del inlägg att ta igen. Så håll utkik. Polen var fantastiskt åk dit om du aldrig har varit där!

    • Ja håller helt med dig, jäkligt grym video! Ja vi har filmat en del och det skall nu sättas ihop också, vi jobbar på det 🙂 Vi har haft det helt fantastiskt, har lite att blogga om och ta igen nu, med råge.

    • Åh Polen, dit vill du åka! Ja älskar att du har följt vår resa, det kommer mera både på instagram och blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *