post

Perfekt tips för dig som snabbt vill testa på en ny hårfärg!

När det blir mörkt och extra ruskigt väder ute, så tycker jag att man automatiskt känner sig lite dassig & glåmig. Håller ni med?
Som ni säkert redan lagt märke till så har jag en slags blond ombre. Är man för feg för att gå mot mörkare eller annan färg så kan man testa Maria Nilas vårdande hårinpackning med färgpigment. Pigmentet sitter ungefär 4-10 tvättar. Perfekt tips för dig som snabbt vill testa på en ny hårfärg!

Så idag när jag duschade så passade jag på att testa Brown Hazel, det blev en klar förändring. Men hade jag väntat lite till, ni vet det där med tålamod haha, så hade det nog blivit mörkare. Men absolut helt godkänt för en quick fix!

Finns ju massa olika pigment att testa silver, pink pop, vivid violet med flera. Har ni testat? Skall nog köpa violet till nästa gång!
Ett tips från mig till er, testa för ni lär inte ångra er. Sliter inget på håret heller. Dem nedan på bild är dom jag har hemma, samlingen kommer definitivt utökas!
Dessa säljs hos frisörsalonger samt på olika internetsidor.

22 thoughts on “Perfekt tips för dig som snabbt vill testa på en ny hårfärg!

  1. Inte testat Maria Nilas men funderat på det. Har Revlons nu för att hålla kvar det rödvioletta i mitt hår. Sugen på att testa rosa på tjejerna dock, tror de hade gillat det

    • Åh bara att göra, testa med Maria Nilas pigmentering det försvinner ju sen 😉 Haha ovanligt att vi tycker lika *S* Hoppas verkligen våra vägar korsas på en resa snart framöver! Vi måste hålla varandra uppdaterade om vart o när vi skall åka…så kan man ju alltid försöka att få ihop det!

    • Ja så värt att testa blir man inte helt nöjd så vet man ju att det försvinner liksom! Japp det finns åt det silvriga hållet. Köp o testa os e ifall det hjälper 😉 Min vän använder den o är nöjd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *