post

Philips Steam & Go – Fräscha upp dina kläder

Blev så himla glad när jag kom med i Buzzador kampanjen för Philips Steam & Go som är en handhållen steamer! Perfekt för mig som verkligen avskyr att stryka! Med denna fräschar jag upp mina blusar och toppar i ett nafs, bort med alla skrynklor jättesnabbt och smidigt! Den heta ångan gör att 99,9% av alla bakterier dör. Den är även lätt att ta med sig på resan med sin kompakta design. Blir inte heller några våta fläckar efter ångan. Om ni undrar vad borsthuvudet är till för så är det för tjockare plagg, det gör att ångan tränger lättare in i plaggets fibrer.

Snabb uppvärmning och man håller steamerplattan rätt på plagget utan att skada det. Hurra för att man slipper släpa fram strykbrädan! Så himla bra när man är stressad på morgonen och behöver en skrynkelfri blus. Detta måste lätt vara den bästa produkten! Jag är jättenöjd och resultatet blir toppen!

11 thoughts on “Philips Steam & Go – Fräscha upp dina kläder

 1. Åh, rekommenderar du den? Jag har kikat på dem också, strykhögen bara växer här!

  Svar: Men så härligt med kaniner! Jag har ställt iordning växthuset, det är verkligen ett stort tecken på vår och sommar när blommor och sittgrupp får flytta ut dit! Jag kommer gärna att besöka något event, det hade varit så kul! 🙂

  • Ja den är verkligen jättebra! Inget man kanske stryker med för det är ej tanken utan denna är till för att fräscha upp och steama nån blus när man har bråttom och om man är iväg etc. Supersmidigt för fort går det!
   Ja idag fick kaninerna flytta ut! Idag städades växthuset.Underbart!

  • Ja, en steamar så himla grymt! Slät blus i ett naffs tar inte många sekunder så är den klar att använda med, helt chockad faktiskt över hur bra resultatet blev!

  • Ja denna var supersmidig! Jag är kass på att stryka, så denna passade mig perfekt! Slät blus på ett naffs me like it!

 2. Kul! Jag har en Toby från Tvins/TV-shop liggande i förrådet ? Stryker sällan kläder. Lagade mina bakfickor som varit sönder i evigheter typ i fredags och hos mina föräldrar. Äger inga sy-grejer liksom, även är jag rätt bra på att sy för hand ? Jag och kläder… Måns stryker sina skjortor själv ? Får höra ett åtlåtande sen då ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *