Pom på pom- Kung Uggla

Kom ju på att jag inte bloggat om konserten vi var på i lördags på Stenungsbaden. Kan kort och gott säga att Kung Uggla gör verkligen själ för sitt namn. Så jäkla grym och så rolig, vilket röj det var! Pom på pom oh oh oh na na na shobidooa den låten satte sig ju verkligen på hjärnan går och nynnar på den ännu. Det ösregnade när vi kom till campingen men sedan sprack det upp och var uppehåll, så underbart! Lite duggregn kom men inget mer! Vilken tur vi hade! Stämningen var verkligen på topp!

Uggla skulle dra igång kl 20.30, så jag & Maria åt en charkbricka och drack både öl & vin på deras restaurang Kookaburra innan, jäklar vilket håll igång det var. Trubaduren där är ju så jäkla grym!

Uggla bad alla i publiken att räcka upp handen ifall vi kände till svensktoppen. Det gjorde ju givetvis största delen av publiken, haha. Då sade han; Men vadfan jag som trodde jag hade rockers i publiken men det är väl bara att acceptera, vilket han hade börjat göra tydligen, haha han är så himla rolig!

Han bjöd på en hel del bonuslåtar samt nya låtar. Måste säga att jag inte brukar gå på konsert men jag har verkligen fått mersmak!

Brukar ni gå på konserter? Har ni någon inbokad?

Pom på pom- Kung Uggla
Pom på pom- Kung UgglaPom på pom- Kung Uggla
Pom på pom- Kung Uggla

16 thoughts on “Pom på pom- Kung Uggla

  • Ja Uggla var riktigt bra faktiskt! Jag är verkligen urusel att gå på konserter, men fick helt klart mersmak! Oh tack, den är ny första gången jag använde den;)

 1. Jag har varit på en konsert nu i sommar och det var Joddla med Siv 🙂 ingen ny inplanerad just nu 😛

  Svar: Jag prenumererar redan på din kanal 😉

  • Ah aldrig hört talas om Joddla med Siv måste vara ngt lokalt ;);) Hihi
   Ah grymt! Inte lagt upp så mycket än på min kanal men det kommer!

 2. Madrid vs Barca. Håller med tufft val! Jag skulle nog välja barcelona om jag har bara har ett par dar…och madrid om jag har längre tid. Barcelona är ju så himla vackert med alla parker och mount tibidabou som jag tycker är ascoolt (nöjesfältet och jesusstatyn uppe på berget). Maten var bättre i Madrid, mer inhemsk…barcelona är mer världsligt. Barcelona om man gillar att gå – madrid är så stort så där måste man ta tunnelbanan för att utforska. Jag föredrar alltid mindre städer. För partylivet är det nog detsamma även om jag haft skojigare utekvällar i Madrid – men det berodde på sällskapet haha. I Barcelona har jag mest rest själv. Men det går liksom inte att välja. Beror helt på vad man är ute efter. Konstmuseerna i Madrid vinner överlägset! Håller på att leta en billig resa till venedig nu, insåg precis att den världsberömda venedigbiennalen är slut den 26 november så måste hinna dit innan dess! Annars får jag vänta i två år till nästa gång och det vill jag inte.

  • Ja det är ett jäkla knivigt val, Madrid känns renare på ngt sätt.Svårt att förklara men fräschare stad liksom. Ja vi gick en hel del när vi var i Madrid ändå och såg så mycket! Me like! Barcelona alla de största sevärdheterna har man ju sett, dock hann vi inte med berget sist. Åker du till Barcelona, glöm inte mig! Men åh spännande med Venedig! Vi letar febrilt efter resa, men dyrt fortfarande, suck.

 3. Så roligt med konsert! Går gärna på konsert om det är någon favorit som spelar jag också. Har en liten här i Gävle inplanerad i november bara just nu.
  sv: Absolut, har du bestämt vart du vill åka eller väljer du mellan fler? Vecka 38 var det va?

  • Ja det är verkligen en höjningsstämmare att gå på konsert, så kul! Undrar varför jag inte gjort det tidigare! Åh mysigt med en liten lokalt, haha säkert rock 😉
   Har resonerat att vart det blir hänger på flyget, bra pris där. Men vecka 38 21-24/9 blir datumet. Kika gärna.Sökt på massa Lissabon, Pisa, Barcelona, Kroatien mm mm. Öppen för alla förslag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *