Preparations for the party

Imorgon är det tjejfest här hemma hos mig, temat är White & Gold Latino, så jag håller på att förbereda för fullt! Grovjobbet är gjort, dvs uppsättning av partytält och bord & stolar är på plats.
Grabbarna här hemma rymmer fältet till Kolmården. Så en heldag med lite dekorering och planering står på schemat innan tjejerna börjar trilla in. Hoppas bara att vädret vill ändra sig till det bättre också. Mat & dryck är inhandlat och humöret är på topp!

Preparations for the party has begin. Imorgon så piffar jag till det med det där lilla extra! Festnerverna börjar pirra, kommer det att bli bra? Kommer mina gäster att uppskatta detta? Ihhhh!
Skall bli så kul att träffa detta härliga gänget, kommer bli en härlig mix med girls!

Preparations for the party

35 thoughts on “Preparations for the party

 1. Pingback: Tjejfest i Uddevalla står på schemat ⋆ Thaimorsan.se

  • Ja alltid kul med temafest verkligen! Det blev en lyckad fest, lite trött fortfarande för på måndagen så åkte jag till Köpenhamn,hehe.

  • Åh men ja, vi hade så himla kul!! Fortfarande seg men det kan ju bero på att jag åkte till Köpenhamn på måndagen. En sån fest om året räcker gott & väl;)

 2. Åh va roligt!! ? Önskar jag hade vänner att umgås med. Betyder såå mycket! Många tar det för givet men dey är inte alla som har folk att umgås med. Kram

  • Ja festen var lyckad verkligen så det känns roligt. Men åh:( Vad säger du? Nä så är det väl men jag har inte jättemånga vänner men de vänner jag har är riktiga vänner. Så hellre kvalité framför kvantitet.

 3. sv: Hehe okej, du verkar rätt utåt som person och social, dem personer brukar lättast vara galna också 🙂
  Å skönt att slippa vara på bloggportal och ha egen domän! Man är mer självständig och kan göra som man vill då.
  Hoppas vädret blev bättre. Här var det mulet i går morse men blev riktigt fint på eftermiddag.

  • Hihi stämmer nog väldigt bra, jag är väldigt utåtriktad och lite galen!Hihi 😉 Ja det är så skönt men också lite saker som kan strula som man får försöka lösa. Nu är vädret bra i alla fall, vi hade ju partytält så det gick ingen nöd på oss.

  • Ja det är faktiskt vår julslinga vi brukar ha vid jul ute på vårt hus,hihi. Den gjorde sig bra såhär med! Jaaaa vi pratade hela natten lång, kameran glömdes liksom lite bort 😉 Men det var supermysigt! Finns lite bilder nu i bloggen!

  • Japp festen blev lyckad, finns lite bilder nu i bloggen. Ja den blev nog precis som jag hade planerat faktiskt,trots vädret. Jisses vad det regnade emellanåt! Tur vi hade partytält!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *