post

Protein On The Go!

I veckan så landade det ett paket i min brevlåda ifrån Buzzador. Som Buzzador får jag möjligheten att testa på olika produkter. Denna passade extra bra nu när jag lyckats komma igång med att träna lite försiktigt. Alltid en bra början. Bättre än ingen träning alls. Samt att jag inte lyckats tröttna, vilket är en bra början. Får börja öka passen lite försiktigt. Skall försöka fota lite på gymmet på onsdag, har fått hem så snygga kompressionsbyxor, nog dom mest bekvämaste jag haft!

Gainomax Lean Protein är en produktserie som karaktäriseras av lågt kolhydratinnehåll utan tillsatt socker för dig som vill forma kroppen utan att tillsätta kolhydrater. Rekommenderas träningsfria dagar som ett gott funktionellt mellanmål. Eller varför inte en kalorisnål godbit till kaffet?
Gainomax Lean Protein Bars består av tre smarriga lager utan tillsatt socker. Mjuk botten, ett lager proteinkrisp med ett överdrag av proteinchoklad.

Finns i smakerna: Peanut caramel, coconut, lemon.

Äter ni mellanmål? Vad äter ni i sådana fall till mellanmål?

18 thoughts on “Protein On The Go!

  1. är det som en sån där bars liksom ? vekar va gott

    vännen dit namn funkar inte hos mej vill du kolla din länk så ja kommer till dej ? letat nu i två dar =)
    kramiz o fin söndag

    • Åh smoothie som är så gott, skulle ha gjort en laddning t jobbet. Svårt att göra det på jobbet. Därför är dessa smidiga om man vill ha lite variation från knäckebröden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *