post

Puro Hotel i Gdansk får mina varmaste rekommendationer

[I samarbete med Stena Line]

Precis som rubriken lyder så får verkligen Puro Hotel mina varmaste rekommendationer! Som ni förstått så sedan mitt tidigare inlägg så kommer jag definitivt att återvända till Gdansk och även detta hotell.  Centralt, ett stenkast från gamla staden. Vi möttes av leende receptionister som var ytterst hjälpsamma. Superfint hotell med en helt fantastisk design, ny industriell design. Så himla fint, älskar det! Rummen skall vi inte tala om dom var verkligen magiska och man styrde allt med hjälp av styrplattan, justering av värmen, tv:n, roomservice, lampan för städning, belysning mm.

Det ingick inte bara en exceptionell frukost utan fri tillgång till express take away coffee & hotellets bastu. Dom har även spa, gym och en takterass. Vi hann ej att utforska spaavdelningen eller takterassen, vädret var lite omväxlande men det blir definitivt mer utav det nästa gång jag återvänder dit!

Fanns många supermysiga ytor som man bara kunde hänga på, ta det lugnt, jobba eller läsa en bok, eller om man bara vill ta en drink. Om ni är i Gdansk och inte bor på Puro Hotel så gå dit och ta en drink för det är verkligen en alldeles speciell miljö.

Vad skiljer sig då detta hotellet från andra som jag bott på? Bodde ju på Atlantis i Dubai som är en av världens lyxigaste hotell, hör och häpna om man bara så gillade jag detta mycket mer! Det är för att Puro är så gemytligt, dämpat, lugnt och inte en massa ljud. Man blir lugn av att vara här och all läcker inredning och rummen andas verkligen lyx.

Inlägget är i samarbete med Stena Line men med 100% mina egna åsikter & tankar

15 thoughts on “Puro Hotel i Gdansk får mina varmaste rekommendationer

    • Nej det var en helt otrolig frukost! Så mycket gott, önskade att man var mer frukost människa så man kunde smaka på allt:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *