post

¿Qué pasa? ¿Qué pasa?

Vad händer? Vad händer? Idag var jag och min vän Erika på en ny tapas restaurang här i stan, Que Pasa, så himla gott ! Spansk äkta tapas istället för Pinchos som jag för övrigt inte är något fan utav. Spansk musik, jätte trevlig personal, häftig inredning. Hela kombon, älskar det! Tapas är nog det godaste jag vet samt thai mat. Har inget att klaga på alls! Kommer gå dit igen!

Igår var jag ju i fina Grundsund och hade rosé picknick med influencern Lina, se min instagram @lindamarie.nu för mer bilder.

Vitlöksbrödet och getosten mad balsamvinäger kom ej med i bild.

14 thoughts on “¿Qué pasa? ¿Qué pasa?

  • Åh men ja, älskar verkligen tapas!! Ja det är roligt och särskilt sådana som inte är som alla andra restauranger.

 1. Men åh så
  Gott 🙂 älskar oxå tapas och thai mat. Kanske därför jag älskar Thailand och Spanien oxå 🙂

  Kram å tack för igår! Tänkte mig blogga om kvällen då svart jag hinner…

  • Ja så himla gott med tapas & thai, då tycker vi lika där förutom att jag inte har varit i Thailand då =(

   Tack själv, så himla mysigt! Så roligt att äntligen få träffa dig! Japps kommer med att göra ett inlägg när jag hinner 🙂

 2. Tapas är ju bara så mysigt. På söndag blir det födelsedagsmiddag för våra killar. De var sugna på Italienskt och valde “Döden i grytan” som resturang. Den ska vara bra men vilket namn. Må så gott.

  • Ja det är ju så himla gott ed tapas med! Åh vilken härlig morgondag du har framför dig imorgon med födelsedagsmiddag & allt. Haha men gud vilket namn på en restaurang!

  • Ja men den bästa & godaste tapasen är ju i själva Spanien såklart!
   Åh där har jag aldrig varit faktiskt!

 3. Åh, tack för tipset! Det måste testas någon gång. Själv ska jag till Majo i Trollhättan på lördag! Det är väl bara tre år sedan sist… ?

  • Åh så lite så! Ja testa när du har vägarna förbi! Så gott & något annan än Pinchos. Ah där har jag aldrig ätit men har hört att det skall vara bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *