Reklamsamarbete: Brief AEG Taste

[I detta inlägg förekommer reklam från AEG]

Hur häftigt är inte detta? AEG har verkligen tagit det till nästa nivå! Dom har alltså byggt om en ångugn till ett bord, detta kallar jag innovation! Bordet har dom valt att placera ut på några av Nordens bästa restauranger. I Sverige finns bordet på Klas Lindbergs restaurang Portal i Stockholm. Klas har ett gediget förflutet inom mat, han vann årets kock, är svensk mästare i matlagning och blev olympisk guldmedaljör. Gissa om jag blev sugen att besöka denna restaurangen nu när vi skall till Stockholm!

Jag gillar matlagning när tiden finns till och när man inte behöver stressa med att laga maten. Men jag gillar tekniska prylar ännu mer! Detta är verkligen det senaste inom restaurangvärlden! Är inte ni nyfikna på att testa konceptet?

Med hjälp av touchvredet så kan man alltså själv finjustera temperaturen på den mat som lagas. Tänk att sitta vid sitt bord och på själva bordet så tillagas maten man skall äta. Väldigt annorlunda och kreativt tänkt. Jag hade ju varit lite skraj att röra det där vredet och förstöra maten. Jag kan inte heller låta bli att tänka på vad detta bordet kostar.

Dom har verkligen tagit frasen Chefs Table till nästa nivå!


Inlägget är ett reklamsamarbete men med mina egna åsikter.

12 thoughts on “Reklamsamarbete: Brief AEG Taste

  1. Vilken smart och rolig grej!☺
    sv: Åh nu blir jag lite avis, här inte varit i Thessaloniki än. Den ligger med i våra planer för en längre roadtrip i Grekland dock så du får spana in massa tips åt mig!?

    • Ja så häftigt verkligen! Åh har du inte, vad häftigt att jag hinner före och åker till ett ställe i Grekland du inte varit på 😉 Har läst massor om Thessaloniki nu och det verkar ju amazing där! Absolut både vlogg samt inlägg kommer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *