Reklamsamarbete: P&G Olympic SE

[I detta inlägg förekommer reklam från P&G Olympic SE]

“Love Over Bias – No matter who you are, where you are from, who you love, or what you believe in, you are free to pursue your dreams! ”

Videon är på 1:38 och tycker verkligen att alla ni som läser min blogg skall ta sig tiden att titta på detta fantastiska rörande klipp. Oavsett vem du är, vart du är ifrån, hur du ser ut, vem du älskar eller vad du tror på så har alla lika rätt att lyckas och nå framgång i livet. Mina ögon tåras! Kärleken övervinner allt! Tänk om världen kunde se vad vi föräldrar ser i våra barn.

Så bra att detta uppmärksammas, fler behöver ta till sig detta. Klimatet är hårt idag och kan tänka att inom sporten så är det ännu tuffare. Men med vilja, styrka och stöttning så går allt. Vi måste våga tro på saker trots att det kanske är annorlunda, världen måste bli duktigare på att ge alla en chans.

Jag peppar och stöttar Alfred i vårt och torrt. Viktigt att vi som föräldrar lär våra barn att tro på sig själva. Vi som föräldrar måste stärka våra barns självförtroende och finnas där för dem. Med bra självkänsla så kommer man långt. Man vågar att ta det där steget, man vågar också att misslyckas.

Tack Pappa! För att du har fått mig dit i livet där jag är idag! Alla har vi olika förutsättningar för att lyckas i livet, men det borde inte vara så. Vi är alla människor och vi skall också ha samma rättigheter.


Inlägget är ett reklamsamarbete men med mina egna åsikter.

6 thoughts on “Reklamsamarbete: P&G Olympic SE

  1. Stark video som väcker tankar. Våra barn behöver oss vuxna, sina föräldrar. Tid och kärlek därefter kommer det mesta ordna sig.
    Kram Kamilla

    • Ja det är en stark video verkligen så bra att detta uppmärksammas! Ja dom behöver vårt fulla stöd. Våra barn är vår framtid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *