post

Såhär ser min drömresa till USA ut

[Inlägget är i samarbete med USA Tours]

Jag har länge velat åka till USA på en långresa, så småningom så kommer jag nog dit. Finns så många ställen som jag vill besöka i USA, man hinner ju långt ifrån med allt. Men man kan ju åka flera gånger, lite längre perioder om 3 veckor kanske?

Blev så glad när jag hittade till USA Tours, dom har skräddarsydda resor till USA i olika varianter. Eftersom jag aldrig varit i USA tidigare så vill jag ju bocka av alla dom där “vanligaste” ställena som man gärna åker till.
MEN Karibien och Hawaii är ju verkligen nummer ett, vilka drömresmål! Bahamas består av 3000 öar, det är helt galet! Vilket paradis, finns det något som slår Karibien? Enligt mig så finns det inget som kan jämföras med Karibien! Karibien är ett samlingsnamn för Bahamas, Jamaica, Jungfruöarna, Kuba, Dominikanska m.fl.

Såhär ser min drömresa till USA ut;
Östkusten – New York “The Big Apple”, “The City That Never Sleeps”, Washington, Huvudstaden, Florida med Miami och allt därtill.
Sydstaterna- Texas “Präriens hjärta” när man ändå är i Texas kan man ju göra en visit i Mexico. New Orleans “The Big Easy” jazz, blues med Bourbon Street, Mississippi.
Florida- Solskensstaten med fantastiska stränder! Här skulle jag nog kunna spendera månader o lite till
Västkusten- Wow ja! Bara förnamnet! Kalifornien- San Francisco, Los Angeles med Santa Monica, Venice Beach, Hollywood osv Las Vegas, Arizona.
Karibien och Hawaii– står absolut högst upp på min lista!

USA är ju så otroligt stort och det finns så många fler ställen som jag vill besöka även i de centrala delarna. När och om min första går till USA i framtiden någon gång så kommer jag nog att vilja åka till Florida och Västkusten först! En långweekend i New York kan jag med tänka mig att börja med.

Har ni varit i USA? I sådana fall vart var ni då? Tips?

Inlägget är i samarbete med USA Tours men helt skrivet utefter mitt största drömresmål.

20 thoughts on “Såhär ser min drömresa till USA ut

  • Åh jag som aldrig varit där överhuvudtaget vill verkligen dit! WOW, inte illa! New York lockar verkligen en weekend typ och Florida med såklart!

  • Ja det är klart det finns mycket annat här i världen som man vill se också. Jag är så nyfiken på dessa ställen i USA verkligen!

 1. Så länge Mr Idiot styr landet är jag inte så värst sugen på att dra dit. Men jag har min roadtrip klar efter nästa presidentval. Flyga till Chicago och hälsa på mina travelbuddies och sen vidare till new orleans och antingen hyra bil och jag åker med flera eller hoppa på en gadventure-tour därifrån till san francisco – via arizona, las vegas och LA. Men som sagt. Just nu har jag ingen vidare lust att dra dit. Finns så många andra ställen som lockar betydligt mer. Som att vandra i Azorerna, roadtrippa genom väst & syd-europa, hälsa på dracula i transylvanien samt åka surfkurs på filippinerna – allt redan inplanerat:) Däremellan ska jag tydligen lära mig åka snowboard också…

  • Ja USA lockar mig verkligen, finns så sjukt mycket jag vill se där! Ja Tina du har häcken full kan man säga 🙂 Live like it´s no tomorrow, det uttrycket gör du skäl för,helt underbart!

  • Oh wow ja det kan jag verkligen tänka mig! Du har varit där förstår jag? Jag är så avis på alla som hunnit se så mycket av USA.Men någon gång så skall jag nog få se nått;)

 2. Håller mig därifrån så länge en viss herre sitter på makten men både jag och mannen är sugna på roadtrip på Västkusten någon gång. Och vi hoppas på rea nummer tre till New York som vi båda älskar.

  • Åh finns ju så mkt som man vill se och uppleva i USA. Jag har ju inte varit där överhuvudtaget liksom. Får spara lite pengar så hela familjen kan åka. Men i sommar blir det Kroatien med familjen iaf 😉 Ska bli underbart!

 3. Vilket trevligt inlägg! Vår nästa långresa kommer att gå till USA . Vi tänkte ta det när vi fyller 40 om ca 3 år. Blir nog runt 3v då. Längtar redan!

  • Men gud gulle dej! Tack! Ja passade perfekt eftersom jag såååå väääldigt gärna vill till USA! Åh vad roligt vilken bra present! Härligt att kunna börja planera det nu reda och spara lite pengar.

 4. Älskar USA. Varit där många gånger, faktiskt på de flesta ställen du nämner (utom Hawaii och Washington). Nästa resa blir till New York om två veckor och sedan roadtrip med hela familjen i Kalifornien i sommar. I Karibien har jag bara varit på Aruba, drömmer om att göra kryssning där.

  • Men åh kan förstå det, jag hade nog med älskar USA ifall jag kom dit tror jag!Åh så avis att du varit på alla dessa ställen, fantastiskt! Ohlala det lär ju verkligen inte helt fel!! Åh Aruba ja vem vill inte göra kryssning där!
   Så himla kul att du kikade in här Annelie, mycket uppskattat! Välkommen tillbaka igen.

 5. En USA resa är något vi planerat att göra när minstingen är lite äldre och vi hunnit spara ihop till det. Vi har hittills inte varit några respersoner, då annat har prioriterats. Men det är en resa gubben verkligen vill och har lust med och jag likaså 🙂 Men en mindre dyr resa vill jag få gjort innan dess.

  • Åh, resa som är så underbart! Kul att ni har funnit en resa som ni verkligen kan tänka er båda två nu då. V åker nog till Kroatien i sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *