post

Såhär tänker jag kring min blogg, hur tänker du?

Många gånger så ställer jag mig själv frågan vad vill jag med mitt bloggande? Jag har många gånger kommit fram till att jag vill hålla det på min egna nivå, i min egna takt. Så känner jag fortfarande. I dagsläget så tjänar jag en del pengar på mitt bloggande, vilket såklart är jättekul! Man får verkligen en boost och en bekräftelse på det man gör uppskattas och extra roligt att företagen tycker att man gör ett bra jobb. Ibland har jag mer att göra och ibland mindre, men så är det ju. Såhär tänker jag kring min blogg, hur tänker du?

Eftersom jag jobbar heltid samt att jag håller på med LM Event som jag har grundat, så hinner jag inte mer. Sedan skall jag hinna med mitt vanliga liv med och dess åtaganden. Men visst är det kul med dom där extra pengarna. Bloggpengarna sätter jag på ett separat konto, känns extra roligt att handla något för dem, eller varför inte spara till en resa? Är så himla sugen på Kroatien till sommaren!

Något som jag tycker är viktigt är att man inte bara slänger upp reklaminlägg “bara för att man får betalt”. Det måste vara kvalité på inläggen. Vill man bli uppmärksammad så tror jag absolut på väl genomtänkta och välskrivna inlägg. Du marknadsför dig själv! Du säljer alltid dig själv! Inte bara genom bloggen man gör det varje dag, även till vardags.
Samarbetena måste också matcha din blogg och dina läsare och inte heller bli för tätt inpå varandra. Jag tror också att bara vara sig själv och inte försöka spegla sin verklighet till något annat, det klarar man sig längst på. Ett ärligt ansikte utåt. Vi är varandras och andras förebilder!

Jag hoppas verkligen att ni gillar min blogg, och önskar ni lite mer av något, eller mindre av annat så säg gärna till mig. Konstruktiv kritik är bra har jag hört 😉

Såhär tänker jag kring min blogg, hur tänker du?

11 thoughts on “Såhär tänker jag kring min blogg, hur tänker du?

 1. Jag gillar din blogg!
  Jag bloggar för min egna skull. Är det företag som ber om ett samarbete, så tackar jag oftast ja till det. Det är svårt att att tacka ja om det gäller ett samarbete man inte kan stå för.

  • Åh vad roligt att du gillar min blogg! Jag gillar din!Ja man bloggar ju för sin egna skull, inget kul när det övergår i en stress att prestera. Många känner nog så tyvärr. Exakt man tackar jag till de samarbeten som man kan stå för.

  • Tack Angelica. blir så glad av din härliga feedback! Exakt man säljer sig själv som varumärke och missköter man det då är man snart ute ur leken.

  • Ja det måste den verkligen om man inte vill förstöra sitt egna varumärke samt en perfekt balansgång mellan hur mkt sponsrat med är viktigt. Japp har förstått detta och får nog med mig familjen dit i sommar;)

 2. Din blogg är ju jättebra! Du lyckas bra med det där med samarbeten och balans, tycker jag. En del bloggar har för mycket reklam och sånt, så pass att det personliga helt försvinner. Men det är ju en smaksak såklart. 🙂

 3. Roligt att läsa hur du tänker och alltid roligt med några extra slantar!? håller med om att samarbeten ska matcha den egna bloggen och har själv tackat nej till några samarbeten för har inte känt mig bekväm med att göra reklam för produkten.

  • Tack Kattis, så himla kul att ni mina läsare uppskattar mina inlägg. Ja det måste liksom passa in 😉 Extra slantar är aldrig fel, finns ju så mycket som man vill spara till!

  • Tack, ja jag påpekar det med reklam emellanåt, men tror att det är bra att påminna lite emellanåt 😉 Kul att det uppskattas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *