post

Saker jag vill göra i höst

Hösten kom verkligen snabbt och jag tycker det är viktigt att ha saker att se fram emot så man inte fastnar i någon tråkig höst lunk och bara klagar på det ständiga regnandet. Tack Emma för inspo till listan! Har ju en hel del inbokat i höst när det gäller event bland annat men denna listan är utöver. Kan vara små vardagliga enkla saker som peppar upp livet lite.

◊ Fixa mina naglar, har inte gjort det på flera år
◊ Rensa garderoben och införskaffa lite nytt
◊ Ha en tjejkväll med middag & bubbel
◊ Träffa mina fantastiska vänner
◊ Läsa en bra bok
◊ Se på massa bra serier som drar igång
◊ Komma i mål med 30 dagars challenge
◊ Klippa mig
◊ Hitta någon rolig kurs jag vill läsa

19 thoughts on “Saker jag vill göra i höst

    • Nämen åååå fina du! Så roligt att höra!! Jag bor i Uddevalla dock. Men kommer ju vara i Skåne och ha en del event framöver, kanske då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *