Vill du komma i kontakt med mig gällande eventuella samarbeten, press eller annonsering är du alltid välkommen att mejla mig på info@lindamarie.nu eller kontakta mig via kontaktformuläret. Jag svarar alltid på alla mejl inom 12 timmar.

Samarbeten och annonsering

Jag är alltid intresserad av samarbeten som passar in i min blogg, så har du ett märke eller webshop eller något annat roligt som du vill skall synas i mina sociala kanaler som blogg, facebook och instagram så tveka inte att kontakta mig!

Recensioner och PR

Jag tar gärna emot produkter för att testa och recensera. I mina recensioner är det alltid till 100% mina egna åsikter, dessa kan ej påverkas.

Copyright

Sålänge inget annat anges så är text och bilder mina egna på bloggen och skyddas därmed av upphovsrättslagen.
Vill ni låna text eller bild så kontakta mig gärna så löser vi det. Det skall tydligt framgå att du lånat bild eller text av mig samt en länk till www.lindamarie.nu

Har ni andra roliga idéer eller förslag så tveka inte att kontakta mig!