post

Secret Escapes – Lyxresor till riktigt bra priser!

Älskar ni att resa och boka lite lyxigare hotell till nästan inga pengar alls så är detta något för er! Då skall ni bli medlemmar hos Secret Escapes. ⇐ Blir ni det via min länk så får ni 150:- likaså jag.

” Den sämst bevarade hemligheten inom lyxresor” Jag kikar ständigt ifall dom har några bra erbjudanden. Har bokat 2 ggr med dem och är så nöjd. Som sagt, lyx till nästan inga pengar alls! Dom har inte bara lyxiga resor utomlands utan även här hemmavid olika hotell i Göteborg, Stockholm olika spaanläggningar osv.

“Vi erbjuder bara hotell utöver det vanliga och som är bra nog att rekommendera till våra medlemmar. Alla hotell och erbjudanden är handplockade och granskade av våra reseexperter. Vi kan erbjuda allt från mysiga hotell på landsbygden till coola designhotell, femstjärniga spahotell och efterlängtade resor till tropiska stränder.
Vi samarbetar endast med hotell som ger oss exklusiva priser. Vi tar hand om våra medlemmar och erbjuder bara priser som inte går att hitta någon annanstans. Vi är alltid på jakt efter extra förmåner som gör din hotellvistelse speciell, som till exempel rumsuppgraderingar, en flaska skumpa eller massage”.

Inget samarbete bara ett tips från coachen 😉

8 thoughts on “Secret Escapes – Lyxresor till riktigt bra priser!

 1. Det låter ju verkligen inte fel!
  Kanske ska kolla in det!
  Vilka resmål och hotell har du bokat genom dem? 🙂

  SV: Haha ja, det är verkligen galet! Jag börjar som sagt bli gammal… omg… :O

  Ja det får jag göra någon gång när jag får tillfälle till det, besöka Helsingborg! Kruxet är väl att jag inte har någon särskild anledning att åka dit eller någon att åka dit med, men det löser sig nog så småningom 🙂

  • Eller hur! Secret Escapes är verkligen så nice! Jag bokade ett boende i Madrid och även en hotellnatt i Sthlm via deras sida. De har alla möjliga olika resmål och grymt bra kampanjer. Värt att bli medlem i alla fall om man planerar någon resa. Ja det löser sig säkert, någon gång kanske du hamnar i Helsingborg.

 2. Kul med bra tips 🙂 SV: ja det var himla gott 😀 jaså inte, finns ju många olika och jag gillade verkligen den jag testade 🙂 Fast det vet vi ju inte, hur de reagerade 🙂 Säkert gjorde de något men mår man så dåligt kanske man inte tar åt sig av det heller :/ ja usch ja att inte se människan utan bara pengar och framgång.

  • Ja resetips är det roligaste typ 😉 Nä aldrig testat faktiskt. Sant, så sorgligt bara framgång och all hets kring det.

  • Inte? Åh Secret Escapes har mängder med grymma resmål och hotell! Kostar ju inget att bli medlem heller så bra. Bli det vettja!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *