Självutnämnda experter är sjukt tröttsamt!

Som rubriken säger så är självutnämnda experter sjukt tröttsamt! I denna cybervärld vi lever i så är man ju givetvis med i olika diskussionsforum och det finns alltid dom som tjafsar emot utan några grunder alls. Oavsett hur mycket korrekt fakta man har från en “riktig” källa.

Hallå 2018! Har folk glömt att man kan googla istället för att spekulera? En lite påminnelse då, gå på trovärdig källa typ Läkemedelsverket. Jag syftar på mitt inlägg om Barbiedrogen, när någon går ut öppet med att denne säljer och nästan hela tråden verkar att injicera nån skit dom inte ens vet vad det innehåller, flertalet påpekar olika allvarliga biverkningar dom fått. Men ändå hälften av alla i forumet frågar varandra hallå vart köper du?

Alltså detta är sjukt skrämmande, vart är vi påväg? Kan lätt räkna ihop över 30 personer som sitter och injicerar detta i tråden. Många blev glada att nån ” i tråden” sålde och kontaktade på PM. Hur galet är inte detta?! Jag ville upplysa dem om att detta är olagligt men ändå så blir man PÅHOPPAD!
Enligt lagen om handel med läkemedel kan olaglig försäljning ge böter eller fängelse i upp till två år.

Det värsta är att ingen faktiskt verkar förstå hur allvarligt detta är, sorgligt är bara förnamnet. Jag engagerar mig i detta för att jag tycker att det är fel, jag fortsätter att anmäla allt som har med drogen att göra. Ser ni något anmäl! Ursäkta mina ord här MEN nu orkar jag inte diskutera med “dessa” längre. Jag har gjort ett försök att nå fram i alla fall. Gick ju sådär.

Den bästa kommentaren måste ha varit: – Det är olagligt att sälja inte att använda. Öhhhhh frågor på det, haha.
Barbiedrogen Melanotan 2 får inte säljas någonstans i Europa. Tomas Nilsson, utredare på Läkemedelsverket varnar för den olagliga och farliga drogen.

19 thoughts on “Självutnämnda experter är sjukt tröttsamt!

 1. Känns som det har funnits såå länge, folk borde ju ändå tröttna tänker jag.. Men tydligen inte .. De ser väl hur “fina och bruna” folk blir så de tänker att de är värt det..

  • Ja det har ju det men istället verkar det tydligen bara öka, galet! Jamen är det värt att riskera för att bli brun och fin, tänker jag? Jag kan då verkligen inte förstå detta.

 2. mm tänkte som föregående verkar som om de struntar i det bara de blir bruna o snygga så dö ska man ändå liksom suck

  Hoppas du haft en fin start p å helgen kramar

  • Mmm ja det har blivit en sjuklig besatthet av utseende. Trots att det skadar hälsan så verkar folk skit i det sålänge man blir brun. Helt vrickat! Jag brukar piffa till det med vanlig hederlig spraytan ja, haha. Har även sån till ansiktet.

 3. Usch vad folk är dumma ibland!!! Jag tycker du är grym som står på dig iaf och försöker att informera dessa människor! Hoppas du får en härlig lördag 🙂

  • Ja gud det är så himla knepigt beteende, haha. Precis som jag är den onda i sammanhanget! Ja försöka går ju i alla fall!
   Åh ni med, underbart väder, men kallt!

  • Nä önskar däremot att det var ett skämt. Det är riktigt stört att “brukarna” försvarar detta när det är olagligt, att dom ens vågar skriva om det öppet? Men däremot så verkar dom flesta tro att det är helt ok att använda trots att det är farligt. Nä påhoppad blir man. Men jag har i alla fall gjort ett gott försök.

 4. kan bara hålla med.. i alla områden finns de, de som kan och vet mest 🙂 SV: ja det är toppen tycker jag 🙂 håller med om att låtarna blir bättre på spotify 😀

  • Ja, så är det ju och försvara något som är olagligt är dom rätt duktiga på också. Man slutar aldrig att förvånas över människors naivitet eller dumhet. Ja gud ja, så mycket bättre på spotify, haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *