post

SJÖMILA – Release av nytt album

Måste bara slå ett slag för vårt lokala band Sjömila med 3 fantastiska musiker. Ulf Michal från Uddevalla med drömmen om att släppa en skiva och detta förverkligar han tillsammans med Magnus Sjöqvist och Erica Larsson. Tillsammans blir dom Sjö-Mi-La. Dom har nyligen släppt en ny singel “Ganska Små” med en fantastisk video! Det är fantastiskt fina och berörande texter, sedan skall vi inte prata om rösterna, jag får rysningar!

Inte nog med detta så har dom release den 30 mars av ett nytt album som dom valt att döpa till “Närmare”. Jag har fått en möjlighet att “för-lyssna” på deras kommande album. WOW, säger jag bara, många bra låtar! Svensk musik när den är som bäst. En härlig mix med låtar som berör.
Sjömila finns på Spotify, Youtube och facebook, in och lyssna och kolla.

Dom har valt att försöka klara sig på egen hand som artister, utan de stora jättarnas inflytande. Jag vill definitivt hjälpa dem att slåss mot jättarna och hjälpa dem med det jag kan bidra till; Att uppmärksamma dessa fantastiska musiker som är värd att uppmärksammas på varje sätt!

(Bild lånad från deras hemsida).

24 thoughts on “SJÖMILA – Release av nytt album

    • Ja det var en ära att få förlyssna faktiskt. Ja verkligen, kul att kunna bidra med lite stöttning åt de lokala med.

  1. Så bra att kunna hjälpa lokala sådär 🙂 Så kul att få chansen att förlyssna och att de var så bra med 😀 SV: men eller huuuur, heja våren! Nu längtar vi sååå 😀

    • Ja men eller hur alltid kul att hjälpa det lilla man kan bidra med, extra kul när dom är så fantastiskt duktiga med! Ah våren hade ju kommit igår, men ack så kallt det var idag igen. Några snöflingor faller här utanför med.

    • Hihi, så kul att kunna sprida ordet att dom finns så lyssna på dem när du får tillfälle, så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *