post

Skapa din egna hemsida enkelt med Heymo.se

[ I samarbete med Heymo.se ]

Om man snabbt och enkelt vill skapa en egen hemsida, en portofolio, eller ett CV till era sociala medier eller oavsett vad du vill skapa så går det super smidigt med Heymo.se. Det är färdiga fält bara att “klippa och klistra”. Detta gör man med tre enkla steg: Välj designmall, lägg till innehållet, publicera! Man behöver inte kunna html. Detta är så lätthanterligt, man behöver inga förkunskaper!

Dom har också ett färdigt bibliotek med tusentals bilder så man slipper strula med egna. Vill man använda sina egna bilder som jag gjorde nedan så är det lika lätt att ladda upp. Man drar och släpper det man vill ha på plats. Jag skapade snabbt en sida för att promota vårt vackra Bohuslän som du hittar HÄR.

Perfekt för den som inte vill lägga pengar på en egen hemsida att välja drömma abonnemanget som inte kostar något. Perfekt om man har en hobby t.ex man vill visa upp sina konstverk eller om man är fotograf. Ja idéerna är många på när man kan tänkas behöva en hemsida. Syns man inte så finns man inte.
Som ny kund i Heymo bjuder dom alltid på 50% rabatt de 3 första månaderna!

Vad kostar det?
Heymo har två abonnemang; ett som är helt gratis och heter Drömma och ett som heter Starta och kostar 129 kr i månaden för ett årsabonnemang och då får du ett domännamn på köpet (Kolla in “kom igång” på Heymo.se om du vill ha mer info).

Just nu får du 30 % rabatt om du anger influencers och vid köp av 1 års abonnemang. Hur grymt! Så skapa din hemsida nu & kom igång. Då får du också ett domännamn på köpet.  

12 thoughts on “Skapa din egna hemsida enkelt med Heymo.se

    • Varsågod så lite så, ja dom har ju en gratis sida där kan man lägga upp ett CV för sociala medier ifall man vill istället för att göra ett eget mediakit.

  1. Kände inte igen vilket håll där du bor annars känner ja igen det vid unda o munkedalh o så vi åker där igenom o svärfar bor där m hälsar inte på han . han bor polonäsvägen där alla musik gatorna är vid gamla mandolinen o en kyrkogård så ja lite o gustavsberg har ja fikat i så liiite känner ja igen mej hi hi så himla fint där förstår du trivs älskar alla dessa klippor o havet o allt o pizzeria pingvin har ja ätit på fniss kramar till dej

    • Ah Bokenäs är innan Lysekil så åt det hållet 😉 Ja vad roligt att du ändå här i svängarna ibland då. Ja, om jag skall vara ärlig så hade jag nog inte klarat mig utan havet.

    • Men eller hur så himla smidigt att skapa en sida. Jag gjorde min på c.a 5 min typ. Bara för att testa och det var ju så himla smidigt!

  2. Vilket toppen tips 🙂 Tack. Hoppas du har det bra i värmen. Vad synd att det inte blev något med farmen, men så häftigt att du fick komma på casting/intervju 🙂 Bara det liksom. Kram och ta hand om dig <3

    • Härligt att du gillar mitt heymo.se tips! Ja lite synd men bara att komma till castingen och att få uppleva den var askul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *