post

Skulle vilja ha förnyade förlovningsringar

[I samarbete med VanBruun]

I min förlovningsring står det Patrik 24/6 2005, den har suttit på mitt finger ett tag nu och det har inte tillkommit en ring till om man säger så. Vi är alltså inte gifta än! Går inte snabbt här inte. Vår förlovning kom ganska så snabbt när vi hade träffats så efter en kväll med vänner och en hel del öl, så bokade han en taxi och jag kunde verkligen inte begripa varför vi skulle åka taxin ända ut till ett jättefint ställe vid vattnet. Där gick han ned på knä vid vattnet och friade medans taxin väntade, jag svarade ja och in i taxin och hem till vår lägenhet igen. Helt underbart, nu 13 år senare så lever vi fortfarande ihop, bor i stort hus med stor trädgård, har båt, hundar och en helt underbar son!

Skulle vi gifta oss så skulle jag nog vilja ha en ny förlovningsring också, så att den matchar vigselringen. Brukar man göra så? Dels för att min egna ring är repig och den är även ganska bred, jag skulle vilja ha något nättare med någon diamant eller liknande.

Blir verkligen sugen på att förnya våra förlovningsringar när man är inne och kikar hos VanBruun, dom har massa fina förlovningsringar helt i min smak. Ringarna i roséguld faller mig verkligen i smaken framförallt Bonnie & Anne.

Dessa är ju så himla fina, ringen jag bär idag är i guld. Men rosé är ju väldigt populärt likaså vitguld har jag förstått då jag har sett många med den typen av ring. Personligen tycker jag inte att jag passar åt det silvriga hållet. På något sätt känns dessa ringar i roséguld lite extra exklusiva på något sätt. Sen finns ju dessa fina alliansringar som både passar till vigsel och förlovning. Jisses dom ringarna är ju så fina, en hel vetskap att sätta sig in i ju. Detta med val av diamant, slipning, ring osv.

Hos VanBruun så kan man även designa sin egna ring om man vill, hur roligt hade inte det varit? Dom har även fri frakt och öppet köp, fri gravyr, 90 dagars returrätt och fri storleksjustering och det är ju väldigt bra när man beställer online.
Dom garanterar också att deras diamanter är konfliktfria, dvs att dom handlar med leverantörer som inte riskerar att handla med konfliktzoner. För vem vill ha en “blodsdiamant” på sitt finger?

Vad har ni för typ av förlovningsring? Hur ser är er drömring ut?

6 thoughts on “Skulle vilja ha förnyade förlovningsringar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *