post

Snart bär det av till Grekland!

Närmare bestämt Thessaloniki, Greklands näst största stad, efter Aten. Gud känns jätte overkligt vi bokade flyget igår och vi åker 21-25/9, om 2 veckor! Galet!
Jag och Maria har diskuterat att åka ett tag, sedan frågade jag min trogna resepolare Tina lite spontant ifall hon ville med och vips så hade vi bokat alla tre! Skall bli riktigt roligt. Framförallt skönt med lite värme, det är c.a 30 grader där nu. Verkar vara en fantastiskt stad med mycket historia och vackra byggnader. Nu skall vi bara boka boende!

“Thessaloniki är en pulserande storstad med vackra boulevarder vid strandpromenaden, trånga gränder med mysiga tavernor, blänkande höghus, trendiga shoppinggator och ett omtalat nattliv för den som önskar”.

Försöker ju få till någon/ några weekendresor på året. Mina andra resor kan ni läsa här i min kategori Resor & Äventyr.
Givetvis så kommer jag spela in en vlogg under vår resa som ni kommer att få ta del utav. Hade det varit roligt?

Snart bär det av till Grekland!

12 thoughts on “Snart bär det av till Grekland!

  • Ja haha och väldigt spontant, jag var nästan inställd på att vi inte skulle hitta någonstans att åka! Skall bli galet härligt!

 1. Men Linda så härligt. Jag vill också resa.

  Har funderat på att åka iväg på weekend med syster nu i höst. Vi ska bara få till det som vi vill och tänkt.

  Ha det bäst. Kram Kamilla

  • Men jaaa skall verkligen bli amazing! Gissa om att jag skall vlogga järnet! Behöver få öva mig på att klippa ihop o redigera så det blir perfa!Blev så härligt spontant bokat med, me like!

  • Ja det skall bli underbart! Sedan skall jag vlogga också så får vi se hur materialet blir,haha. Ja idag skiner solen här ändå. Men det är sådär krispigt kallt höstigt i luften. Idag skall jag fixa lite blommor här, plantera ut i rabatterna så dom kommer nästa år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *