post

Snyggaste och naturligaste self tanning brännan!

[I samarbete med Safe Tan]

Jag bara älskar Brun Utan Sol! Särskilt när man blir sådär naturligt brun, när resultatet blir sådär perfekt. För ett tag sedan så fick jag hem Skin Up Logic Tan ifrån Safe Tan.
En liten fantastisk maskin som gör underverk och man får verkligen solkysst hud! Resultatet blir så naturligt och man känner sig så himla fräsch.
Man fyller på den lilla misten med vätskan, det medföljer en USB-kabel så att man kan ladda den samt en liten fin necessär att förvara den i. Hela kitet levereras i en lyxig svart box.

“Magin finns vår mist – oavsett tillfälle eller årstid. Med Skin Ups ångbaserade spray tan för hemmabruk kan du ge din hud den ultimata sommarlystern året om. Misten innehåller alla de potenta ingredienser som både ger solbränna och en boost av anti-ageing. Vår patenterade teknik ger en fantastisk och naturlig solbränna – glöm gula nyanser, kladd och fläckigt resultat. Utvecklad för ansikte och dekolletage. Vi har den unika kombon av DHA för gradvis solbränna och Hyaluronsyra, Q10 och Liponsyra för ökad fasthet, elasticitet och lyster”.

Förutom denna maskinen så har dom även andra brun utan sol produkter som jag också har testat, That´s On The Go Dark (som dom har på kampanj nu). Glam Body Mousse och så fick jag även deras Deep Kinetecell. Resultatet av deras andra brun utan sol produkter blir också grymt bra. Jag har testat väldigt många andra märken och upplever att Safe Tans produkter är mycket bättre, resultatet blir naturligt jämfört med andra märken.

Deep Kinetecell är en spännande produkt! Den används flitigt här hemma nu!
“That’so’s hudvårdsprodukter är prisbelönta och Pure Body Deep Kineticell har blivit utsedd till en av världens mest aktiva produkter för att motverka celluliter av New York Times”.

Inlägget är i samarbete med Safetan.se men med 100% mina egna åsikter.

11 thoughts on “Snyggaste och naturligaste self tanning brännan!

  1. Bra tips. Jag tycker oftast att det är svårt att få till en jämn och fin färg med de olika selftanningsätten. Eller så är jag helt enkelt för kass på att applicera dem. Få kanske prova igen.

    Kram Kamilla

    • Ah ja det är inte alltid så lätt, med denna skönhet var det enkelt. Men mycket handlar om hur man applicerar också, inte för nära c.a 30 cm ifrån med cirkelrörelser. Värt att prova 😉

  2. Visste inte att du höll på med såna produkter=) Själv blir jag alltid orange eller flammig, eller alldeles för onaturligt mörk. Oavsett vilka produkter jag testat, så lägger pengarna på att åka till solen istället för naturlig bränna – med högt solskydd såklart=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *