post

Snyggt på golvet med ny matta

[ I samarbete med Kilandsmattor ]

För ett tag sedan så fick jag hem en ny vardagsrumsmatta. Hör & häpna då vi faktiskt inte hade någon alls. Vi har haft mattor i perioder, men ni med hundar vet hur det kan vara samt att Patrik är allergisk mot damm bland annat.

Kilandsmattor har ett helt galet utbud med mattor, i alla dess varianter! Till och med lite svårt att välja. Därför gillar jag att man kan gå in och välja efter kategori t.ex endast vardagsrumsmattor. Så gjorde jag och ja det finns mycket att välja bland tillslut efter mycket om och men så kom vi fram till alternativet Swing i röd färg och i storleken 160×230. Den blev perfekt! Färgen i vårt vardagsrum är neutral i vitt & svart så det gjorde gott med en färgklick. Vi är jättenöjda med mattan! Har ni beställt matta på nätet någon gång?

Det bästa med att beställa matta på nätet är hur fantastiskt smidigt det är, den levereras direkt hem till dörren, alternativt till ert utlämningsställe. Inte alltid lätt att få in en matta i bilen alla gånger så man kan beställa hemleverans ifall man vill. Utbudet på Kilands är mycket större än t.ex Ikea eller någon annan affär där dom bara har “ett visst” utbud. Eftersom Kilandsmattor är specialiserade på just mattor. Dom har öppet köp i 90 dagar och fri retur.

När vi skall köpa matta nästa gång så kommer vi absolut att handla på Kilandsmattor. Chansen också att få en matta som någon annan kanske inte har.

Inlägget är i samarbete med Kilandsmattor men med 100% mina egna åsikter & tankar.

12 thoughts on “Snyggt på golvet med ny matta

 1. ja den va snygg den va läcker tycker ja

  hoppas du haft en fin sommar helg underbart väder .

  hörde någon hade flugit med en sån där kamera ni köpte tänkte på dej direkt men nu e minnet borta va den heter men oj va skoj o kolla med den
  kram till dej

  • Ja gillade färgerna i vår nya matta, passade bra in här hemma hos oss. Ja vi har haft en helt underbar helg. Ja, drönare! Eller hur det är hur ballt som helst att flyga med!

 2. Verkligen en jättefin matta 🙂 Vi har beställt från dom också och blivit supernöjda <3 Min man gillar inte mattor av någon anledning bara *haha* Men det har vi ändå, blir mer ombonat då 😉 Ha en toppen måndag.

  • Ja gillade färgkombon på denna mattan. Ja så himla smidigt att beställa därifrån. Blir nog fler mattor så småningom. Sakta men säkert här. Håller med dig blir mer hemtrevligt med mattor 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *