post

Späckad helg med massa kul!

Imorgon strax efter lunch så befinner jag mig på Ost & vinprovning, som jag skrev i mitt inlägg om upplevelser. Efteråt skall jag och Thaimorsan ut och äta en bit mat. Skall bli så himla mysigt! Det är faktiskt ett event som vi anordnade gemensamt i januari 2016 som är grunden till vår vänskap. Helt otroligt egentligen!

På söndag så befinner jag mig i den fina staden Helsingborg och hostar en modevisning med mitt LM Event! Det absolut värsta nu är att jag har feberkänningar och hoppas att kunna lösa det med en mängd huvudvärkstabletter. Illa, men jag får bara bita ihop!

Bokmässan har ju dragit igång i Göteborg samt att det är lönehelg med så det lär vara fullt med folk överallt. Så synd att jag inte kan gå på bokmässan i år då jag verkligen älskar den. Fick till och med VIP-inbjudan till bloggfrukost på morgonen som jag fick tacka nej till. Men, men jag kan ju dessvärre inte klona mig.

Vad skall ni göra i helgen?

Jag & Siranee aka Thaimorsan

20 thoughts on “Späckad helg med massa kul!

 1. Så mycket roligt du har framför dig i helgen. Du får skrämma bort känslan av att bli sjuk tills på måndag i alla fall. Hälsa till alla som jag känner. Så ses vi säkert snart. Kram från mig

  • Ja helgen var succé verkligen! Japp lyckades skrämma bort skiten på riktigt denna gången. Nu mår jag bra igen!

 2. Min lördag blir ganska lugn, ska fixa några ärende som det ser ut nu men imorgon är jag taggad till 1000 för ert underbara event!

  Håller tummarna på att du håller dig frisk ?

  • Japps höll mig frisk och idag mår jag äntligen 100% bra. Känns skönt! Var så roligt att få träffa dig igår Becka! Videon blev ju så bra med!

  • Åh det var så lyckat igår med modevisningen, en film blev det såklart. Den kommer upp men bilder finns nu i alla fall 🙂

  • Ja! Helgen var super! Modevisningen var så lyckad med! Film kommer! Japps knaprade alvedon och idag känner jag mig faktiskt 100% frisk!

  • Helgen var fantastisk! Idag känner jag mig 100% frisk, helt underbart att slippa behöva bli sängliggande. Men har fått äta lite alvedon sen i fredags dock.

  • Ja,riktigt skoj! Men va?! Är du med i bonde söker fru iår,haha kul. Nästan så att jag måste titta på det då ju 🙂

 3. Jo jag tror nog du hade gillat Vilnius. Inte helt olik polska städer och Gdansk och Sopot verkade du ju gilla (har själv inte varit i nån av dom). Vilius var iaf mer lik Warsawa än grannländernas Tallinn och Riga.

  Milkshakeölen var en IPA, alltså bryggd öl med smak, inga jordgubbar i haha.

  Du verkar haft en händelserik helg, hoppas febern gick över=)

  • Ja, känns som att jag hade gillar Vilnius, älskade Gdansk och Sopot. Favvon var med Gdansk såklart. Ah så coolt. Undrar om man kan köpa den någonstanns här hemma? Hojta om du stöter på den. Systemet kanske har?
   Japp, helgen har verkligen varit händelserik och hade en så härligt lyckad dag igår på eventet som vi anordnade. Så roligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *