post

Spaeventet på Sparadiset i Malmö

I söndags så hade (vi) LM Event anordnat ett spaevent hos Sparadiset i Malmö. Det bjöds på skalpmassage, bubbel, sushi, fruktfat och tilltugg, goodiebags, behandlingar från Nannic och hudvård från Dr. Gross samt bad i deras mysiga spaavdelning Madagaskar.

Vi var ett fantastiskt gäng på 25 glada tjejer som avnjöt en härlig stund hos dem. Två stycken vann dessutom en 45 min behandling och en 30 min Quick fix. Ytterligare en vinst kommer att delas ut till kvällens inlägg. Kan inte annat än att säga att samtliga influencers blev bortskämda. Så himla kul att få träffa alla dessa härliga tjejer! Massa nya influencers också som man inte träffat tidigare vilket är oerhört roligt!

Vi hade även en urgullig fotograf på plats Sofie Hillbom, som har tagit alla bilder! Stort tack för alla fina bilder!

Kommer vi ha spaevent igen? Ja, absolut! Så ni som missade denna gången, det kommer fler gånger! Anmäl er till vårt nätverk så att ni inte missar något.

55 thoughts on “Spaeventet på Sparadiset i Malmö

 1. Det är alltid så roligt att få läsa om era event och så roligt att ni delar med er av så många fina bilder… Hoppas att jag får tillfälle att följa med på något spännande event nån gång… =)

  • Vad kul att du tycker det & hänger med på våra tokigheter:) Absolut, bara att anmäla sig och är du inte med i vårt nätverk så gå med 🙂

 2. Ser helt underbart ut.
  Så jäkla synd att det körde ihop sig för mig och att jag inte kunde medverka. Hade verklgien sett frmermot det.

  • Åh det var alldeles ljuvligt. Så är det ibland i livet, men det kommer fler tillfällen då vi kan ses säkert 🙂

 3. Sparadiset är helt underbart. Jag vann ju ett besök för två på ert event i våras. Vi hade turen att få ett av rummen på Sparadiset Söder som är för 12 pers helt själva i två timmar. Wao så ljuvligt det var.

  • Tack, vi hade en så rar fotograf på vårt event som fick till den där myskänslan. Svårt ställe att fota på men tyckte hon gjorde det bra.

  • Ja spaevent är alltid uppskattat, blir nog mer av det framöver kanske 🙂 Till detta eventet var det över 60 anmälda så bara det är ett tecken på hur poppis det är. haha, jag måste ju oxå testa den nya pringles smaken såklart, weird eller inte liksom 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *