Sponsrad video: Blocket köp & Sälj

[ I samarbete med Blocket ]

Nu när våren förhoppningsvis är på gång nu, så vad passar inte bättre än att göra en riktig vårrensning bland prylar & kläder? Tidigare så har inte vi sålt jättemycket på Blocket, kanske främst på grund av tidsbrist. Tar ju lite tid att skriva en bra annons, men när man väl har lagt upp något på deras Köp & sälj sida så kommer man på att det är allt ganska så smidigt ändå.

Lustigt nog så nu med påskledigheten så har vi faktiskt sålt en Scott cykel samt en skinnjacka och blev hela 5000:- rikare! Inte fel på saker man bara har liggandes eller ståendes, om man skall vara ordagrann. Genom åren så har man ju sålt lite bilar på Blocket och även nu senast som i somras sålde jag en bil där. Så nu har jag fått blodad tand och kommer definitivt “hitta” massa saker som jag vill sälja. Tänk vad saker man har som bara ligger som någon annan kan få användning utav. Så rensningen fortsätter här hemma hos oss. Säljer eller köper ni mycket på Blocket?
Vi säljer mer än vad vi köper, MEN hör och häpna vi köpte alldeles nyligen ett begagnat motorcykelställ med hjälm och hela kitet till Alfred. Så nu väntar vi spänt med att få hem det.

Att sälja av cyklar är det ju en perfekt årstid för nu när våren kommer, barnen har växt ur sina gamla cyklar, ny skall köpas. Ut med den gamla på Blocket vettja! Eller har du själv en cykel ståendes som du inte använder?
Det är inte bara bra för plånboken och ytan som frigörs utan även bra för miljön med återanvändning som bidrar till minskad konsumtion och produktion.

Blockets reklamfilm visar Kikki Danielssons berättelse bakom en cykelannons. Den är så rolig så jag skrattade så tårarna rann. “Cykel, det är livet för mig” Jo, jag tackar, hehe. Bakom varje annons finns ju faktiskt en berättelse. Bara det när hon hittar “en annan väg”.  Reklamfilmen är verkligen sevärd!


– Detta inlägget är i samarbete med Blocket –

18 thoughts on “Sponsrad video: Blocket köp & Sälj

  • Okej, ja skänka kan man också göra, men det gör inte jag när det kommer till dyra saker och då är Blocket perfekt.

  • Jamen visst är det gillar alla typer av sälj sajter, där man kan få tillbaka en del av pengarna som man faktiskt lagt ut.

  • Absolut även om man inte får tillbaka det man en gång gett för prylarna, men en del av summan liksom! När det ändå inte används, så bra!

  • Tradera är grymt bra med, använder det mycket också. Men är det större saker som inte går att skicka så är Blocket perfekt tycker jag. Sellpy har jag aldrig testat. Tell me about it.

 1. Älskar verkligen blocket, tradera och alla andra köp- och säljsidor! Är verkligen sååå himla bra ju att kunna både lämna egna grejer vidare och att själv fynda! =) Kram finaste <3

  • Men eller hur, jag älskar med verkligen säljsidor! Nu det sista har det blivit mycket Blocket, men annat säljer jag på Tradera.

 2. Ja det är ju väldigt smart att använda sig av blocket, köp och sälj osv.. det är dåligt med det här 😉 Får bättra oss! SV: ja det är så härligt med färg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *