Sponsrad video: Burger King “Carl Philip”

[ I samarbete med Burger King ]

Här satt man lite småhungrig, kollade videon med spänning VAD kommer det bli för hamburgare som prinsen är inblandad i? Äter han ens hamburgare? Men nej denna videon handlar inte om hamburgare utan om att Burger King lanserar en eldskärm/gnistskydd som ser ut som en restaurang. Bakom själva produktionen ligger Tierps Järnbruk – ett svenskt gjuteri som har 120 års erfarenhet av järngjutning.

Älskar berättarrösten & rimmen i videon och det ser lite ballt ut med eldskärmen faktiskt. Tycker det var lite vågat att dom valde att vinkla videon på detta sättet men dom har gjort det med glimten i ögat och den är riktigt snyggt gjord.
Älskar när marknadsföring inte är som all annan marknadsföring, bra jobbat, säger jag! Samtidigt när jag tittar på videon så blir jag grymt sugen på hamburgare.

Vad är det då med videon och prins Carl Philip? Dom skojar faktiskt med vår prins i denna videon då han blev anklagad för ett tag sedan att ha plagierat en idé och lanserade en eldskärm. Den egentlige formgivaren till “Slottet brinner” påstods vara författaren och formgivaren Eric Ericson. Hade jag haft en fungerande eldstad så hade jag kanske köpt en sådan här. Blir ju lite annorlunda, samt att den skyddar mot gnistspridning.


Inlägget är i samarbete med Burger King men med 100% mina egna åsikter & tankar

18 thoughts on “Sponsrad video: Burger King “Carl Philip”

    • Burger King är dyrt, även MAX men BK är faktiskt en av de godaste tycker jag. Det är den grillade smaken som gör det på burgaren tror jag. Mums!

    • Ja, gillar när man inte följer strömmen. Detta är ju verkligen en reklam som man kommer att komma ihåg på grund av att den är såpass unik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *