Reklam: HBO Nordic – Westworld & Handsmaids tale

[Reklam för HBO Nordic]

Streamar ni HBO? Längesedan jag gjorde det nu. Men där går definitivt de bästa serierna *åh minns tillbaka True Blood tiden* Om jag skall vara ärlig så har denna serien helt gått mig förbi! Inser nu att jag måste titta på den, en serie i helt min smak. 23 april så hade säsong två premiär, så det är bara att börja titta på  säsong ett nu. Den har fått jättebra betyg på IMDB. Recensionerna säger ” Storslaget & förföriskt, vacker och unikt, den mest intressanta serien på länge”

HBO-serien Westworld är en mörk odyssé om uppkomsten av artificiellt medvetande och syndens utveckling. Historien utspelar sig i en nära framtid och utforskar en värld i vilken varje mänsklig böjelse, oavsett hur förfinad eller depraverad den är, kan få fritt utlopp. Var försiktig med vad du önskar dig…

Kul att Gustaf Skarsgård och Fares Fares är med i säsong två. Sedan så kan man ju inte missa något som Anthony Hopkins är med i, tycker han är fantastisk!
Westworld har gjort succé och fått många priser och är även nominerad till flertalet priser på den kommande Emmy-galan.
Jag förstår inte hur jag har kunnat missa denna serien! Har ni sett den? Vad tycker ni?

Man kan se alla säsonger av Westworld online genom att prova fritt i 1 månad på HBO. Nya avsnitt kommer på måndagar.


[Reklam HBO Nordic]

15 thoughts on “Reklam: HBO Nordic – Westworld & Handsmaids tale

    • Åh jag bara måste se denna serien nu!Man nu kan man testa på dom har en månad fritt nu på HBO.

  1. Westworld har vi sett, var inte riktigt min stil. Lite för skruvad för min smak. Men kommer garanterat se säsong två ändå. The Handsmaid’s tale är jag sugen på att se faktiskt

  2. Jag har inte sett den 🙂 Finns så många bra serier just nu och vi följer en som heter once upon a time (stavade jag rätt tro) Hoppas du får en fin valborg <3

    • Ja jisses finns så mycket bra att se! Jag ser ju mkt på Netflix och har precis sett Nymphs. Som jag inte trodde jag skulle gillar men som faktiskt var bra!

  3. Vad jag saknar True Blood alltså! Är nätan så man är lite ledsen över att man har sett den och inte kan se den på nytt utav att veta vad som väntar, haha!! Kram finaste <33

    • Men eller hur True Blood var ju så himla bra och även Vampire Diaries, det slutade nästan som att det skulle komma en säsong till men har inte hört ngt. Har du?

  4. Pingback: Det var längesedan jag tipsade om Netflix serier

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *