Sponsrad video: Hur skulle du klara dig utan mobilnätverk?

[I samarbete med Clas Ohlson]

Denna videon fick mig verkligen att tänka till! Bra budskap Clas Ohlson! Man vet ju själv hur beroende man är av att hela tiden vara uppkopplad på sina olika enheter i hemmet och på vift. Wifi nätverket, mobilen, Ipad:en. Dagens samhälle skulle kollapsa utan täckning. Man känner allt igen sig lite i filmen.
Jag måste själv bättra mig på att inte ständigt vara uppkopplad & tillgänglig! När man lever livet som influencer är det svårt. Hur gör ni?

♥ Att ständigt vara tillgänglig på facebook, instagram, blogg kan ju vara oerhört stressande för många. Tror att vi alla behöver ta ett break och lägga ifrån oss våra mobiler ett tag. På jobbet exempelvis så tittar jag inte på min privata mobil någon gång och då jobbar jag ändå på kontor. Alla mina notiser är avstängda och mobilen ligger med skärmen nedåt. Så skönt! Så ett tips! Stäng av alla stressande notiser!

Skall nog börja köra samma taktik hemma, att inte vara online helt förrän på kvällen. Undrar om jag skulle kunna hålla det? Sorgligt ifall familjelivet blir lidande men hemma hos oss så är jag noga med att använda sociala medier exempelvis när Alfred får sitta en stund med sin Ipad eller på kvällen. Alla mina blogginlägg gör jag på kvällstid och planerar och tidsinställer.


– Detta inlägget är i samarbete med Clas Ohlson –

16 thoughts on “Sponsrad video: Hur skulle du klara dig utan mobilnätverk?

 1. Intressant!
  Jag har nu i höst börjat skala ner på min tid som jag sitter med framförallt telefonen.. Har skurit ner på “slösurfandet” som är att planlöst scrolla facebook/insta/andra sociala medier, när man scrollar utan att ens reflektera över vad det är man läser eller ser. Det som ändå inte ger något.

  • Eller hur, ja detta slösurfandet! Jag har med börjat medvetet skala ned på det. Varför gör man det liksom? Finns ingen mening med det. Helt rätt!

 2. Jag har ALDRIG notiser på, inte ens ljudet när någon ringer eller messar. Min privata är alltid på ljudlös. Kan tyckas irriterande om någon vill få tag på mig – men helt är ärligt – hur bråttom kan det va liksom. Försöker undvika mobilen på kvällar – och dom bästa resorna är dom utan täckning. Jag hade nog klarat mig alldeles utmärkt med att bara koppla upp mot wifi någon gång ibland (jag var ändå sist på bollen med att skaffa smartphone haha) – men nu är man ju så jäkla van. Däremot surfar jag aldrig på datorn. Har inte ens något internet hemma. Är ju visserligen aldrig hemma ändå haha. Men inser att jag kanske måste skaffa det nu när jag börjat plugga, men då är det ju av en helt annan anledning än “slösurfing”. Bloggen sköter jag offline och postar när jag har tillfälle, lägger typ 10 min av min lunch på sånt fix och trix. Och när jag åker tåg/buss (vilket ju är en stor del av mitt pendlarliv till Borås och Oslo). Annars hade tiden aldrig räckt till. På kvällarna vill jag ju göra sociala saker som att gå ut och käka, träffa vänner och hänga med världens bästa kille. Helgerna är 100% bloggfria. Instagram tar ju inte så mycket tid.

  • Samma för mig har också alltid ljudlös på och INGA notiser igång överhuvudtaget. Skönt!
   Instagram som du säger tar ju inte så mkt tid. Perfekt likaså att man kan utnyttja pendlandet till blogg osv. Önskade man hade det alternativet. Nope här planeras det och tidsinställs 😉

  • Ja men eller hur, fruktansvärt bra budskap till alla människor som är “beroende” därute! Ja alla borde faktiskt se videon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *