post

Stockholm bokat, på ett lite udda hotell

Så sant som sagt nu är Stockholm bokat, på ett lite udda hotell med annorlunda koncept. Ligger under mark och i anslutning till saluhall, restaurang, café & bar. Finns till och med en takpark, så coolt! Jag pratar såklart om Hotel With Urban Deli.

“Vi är ett nytänkande hotell beläget under marknivå med 106 väldesignade rum som är befriande från störande solljus. Vi har lagt mycket tid på design, materialval och teknik för att kunna erbjuda våra gäster ett riktigt bekvämt boende. Hos oss sover man gott i behagligt tysta rum med härligt sköna sängar och exklusivt sänglinne. Vi har flera smarta tekniska lösningar, bland annat helt digital in- och utcheckning som kan genomföras snabbt och enkelt på egen hand. Våra gäster är uppkopplade på ett av världens (förmodligen) snabbaste hotell-WiFi, dessutom är alla våra rum utrustade med ett modernt och smidigt ljud- och mediasystem”.

Skall bli oerhört roligt att besöka detta hotell! Spännande! Tycker det är kul med lite annorlunda upplevelser. Detta är min födelsedags present till fästman, en Stockholms weekend. Rummen tilltalar mig verkligen!

Efter min vistelse så lovar jag att uppdatera er! Nyfikna?

Stockholm bokat, på ett lite udda hotell

23 thoughts on “Stockholm bokat, på ett lite udda hotell

  • AH då måste jag anmäla mig dit!! Men eller hur vi måste ju ses är jag kommer upp! Är där mellan 29/9-1/10. Vore ju så himla roligt att träffa dig!

  • Ah men ok, vad roligt! Ja det är ju lite udda inga fönster eller så, skall helt klart bli en upplevelse! Har UD bra mat?

 1. Men åhhhh, inte alls avis 😉

  Svar: Ja alltid lika kul med paket 😀 Ja skönt men vädret gillar jag inte 😛 Ja nuuuu kan du säga det 😀 Skriver till dig i fb chatten under dagen imorgon 😀

  • Haha näärååå, vi måste bara ordna hundvakt nu.
   Ja det är det, sålänge man får ngt som är värt att blogga om såklart. Japps skriv på 😉 Im here!

  • JA skall bli roligt att komma till huvudstaden lite. Ja det hoppas jag med särskilt att P blir nöjd med tanke på att de tär hans present;)

 2. Oh vad spännande! Jag har faktiskt bara sovit på hotell en gång i mitt liv och då blev jag knäpp för det var glasväggar/dörrar in till toaletten och inget lås, haha! Jag troddd dom var knäppa tills jag sett att nej typ alla hotell har något konstigt och mindre privat ?

  Sv; det hade varit riktigt kul att få göra det 🙂

  • Men åh okej, jisses har blivit många hotell genom åren. Så skönt att komma bort lite! Ja många hotell har det där med glasdörrar, haha. Absolut vi får väl se till att slå tag i saken någon dag! Aldrig fel med en fika!

 3. Pingback: En awesome weekend i Stockholm på ett annorlunda hotell

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *