post

Summerday – En dag på stranden

Vilken underbar dag. Idag så tog jag och Alfred och cyklade ned till stranden. Underbart att bo nära havet! Det var flera som badade faktiskt inklusive Alfred. Jag fick lite kramp, haha. Men andra hoppade från hopptornet. Var lågvatten som tur var så jag höll mig på det grunda.

Har tankat lite energi och funderat på lite andra planer. Fick en grym idé nämligen som jag vill förverkliga! Som ni säkert har förstått så är jag en person med ständigt något på gång och massa idéer om olika saker! Snart skall jag fortsätta att måla huset, vi kommer dock ej hinna klart innan ställningarna kommer upp för tak bytet.

22 thoughts on “Summerday – En dag på stranden

  • Hihi ja det var lite kallt men flertalet badade så det gick säkert an om man höll sig på ytan. Svårt att göra det när man hoppas i bara,hehe.

  • Ja så himla härligt, älskar att vi äntligen fått bra väder och en cykeltur ned till stranden är inte fel! Åh ja säg till när du är i krokarna, bara att komma och säga hej!

 1. kankse inte har förstått riktigt var du bor men vid havet .. underbart o älskar havet skulle gärna bo där o nu bor vi lite i från vättern men ändå bara tio min ifrån sådär

  fin helg nu då fortsättningen goa du

  • Ah hihi bor på västkusten, Uddevalla (Bokenäs för att vara mer specifik). Ja havet klarar jag mig inte utan faktiskt.

 2. Havet är verkligen som balsam fr själen, skulle så gärna vilja bo i närheten av den! Otroligt att de orkade bada, skulle krävas mycket muta för att jag skulle klara av att doppa mig. Haha! 😀
  Svar: Jag har inte kikat vad det skulle kosta med flyg, men har sett att en biljett till Coachella skulle kosta runt 4000. Det är en del pengar, men skulle vara en så häftig upplevelse!

  • Ja havet är verkligen själens balsam och varma klippor älskar vårt Bohuslän 🙂
   Ah ja det är inte jättebilligt men man får verkligen en upplevelse för livet!

  • Ja, det är underbart verkligen. När man är uppvuxen här vid havet är det svårt att tänka sig något annat. Jag bodde i Karlstad, visst vid vattnet men det är inte alls samma känsla med en sjö som salta stänk och ett glittrande hav.

 3. Härligt att du alltid har något på gång! Gillar din positiva inställning.’Men…hur kallt var det i vattnet? Efter sju i Mellan Östern kan jag knappt bada hemma.

  • Hihi, ja jag har nog alltid något på gång ständigt. Gud vad kan det ha varit 12 grader, men på andra ställen runt om västkusten så är det 18 grader. Åh hihi som jag kommer att bada i Dubai…om jag vågar 😉

  • Ja gud, och vädret skall fortsätta, helt fantastiskt! Ja havet hade jag nog inte klarat mig utan!

  • Jamen ja det är verkligen helt fantastiskt, en underbar känsla verkligen! Man blir lite bortskämd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *