post

Sunday, Funday?

Inte så mycket Funday här, men Sunday är det alla gånger. Det är riktigt råkallt ute och blåser. Tänkte ta en promenad, rädd att den inte bli så lång. Avskyr när det är kallt. Har plockat lite, tvättandet är klart. Kollade lite youtube videor från Dubai, som vi längtar! Funderar över vad det skall bli till middag idag?
Mello har dragit igång, kul! Vet nog inte riktigt vad jag tyckte, hehe. Men rätt låtar vann i alla fall, och rätt till andra chansen. Fanns inte så många andra val, haha.
Får nog bli en chill söndag idag. Rätt så skönt att inte ha något inplanerat. Igår så köptes det lite färska blommor, uppiggande!
Har sett att både Cubus och Vero Moda har fått in mycket fint. H&M har ju så fina hårband som skulle passa till Dubai. Får nog bli en shoppingtur i veckan.

Vad gör ni denna söndag? Vad skall ni äta till middag idag.

18 thoughts on “Sunday, Funday?

  • Ja gud, längtar ju så mycket. Värme!! Ja denna Mello, men jag kan inte låta bli att titta. John var riktigt bra!

 1. Usch, här är det superfint väder ute med strålande sol, men jag är sjuk och kommer inte utanför dörrend enna dag heller.
  – Ja jag förstår vad du menar, det tog ett tag innan jag vande mig vid matta läppstift 😀

  • Inte så mycket sol här i helgen. Men idag däremot visade sig solen från sin bästa sida. Underbart med ljus! Ja hihi konstig sträv känsla på läpparna, lite svårt för det,hehe.

 2. Så härligt att ni ska till Dubai! Åh, jag som älskar Odd Molly, tycker deras kvalité är grym och deras plagg tröttnar jag aldrig på. Håller med om att de är dyrt, men de har 50 % nu på massa plagg och då brukar jag passa på att handla lite 🙂

  • Ja Dubai skall bli helt underbart verkligen! Åh ja, antar att det inte är min typ av kläder, men väldigt fina o bra kvalité. Underbart med dessa reor!

 3. Jag och sambon gav upp tittande på melodifestivalen efter ett tag och kikade istället på nya Beck. Kändes som att bidragen i mello var ett skämt i år ?!

  • Ja jisses alltså vilken dålig start på mello, hoppas det går åt det bättre hållet, eller rättare sagt det kan bara bli bättre,hehe. Beck är bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *