post

Ta en minut, stanna upp, reflektera över livet

Jag är nog VÄLDIGT duktig bara på att köra på framåt och ibland hinner man inte ens att stanna upp och reflektera över vad som hänt. Alla har vi olika sätt att hantera vår vardag och situationen man befinner sig i. Att ta sig tid till att ta en minut, stanna upp och reflektera över livet är väldigt viktigt så att man hinner att ta itu med sina tankar & känslor. På lördag så skall jag göra just detta i lugn och ro, ägna en hel dag till att bara vara. Skall bli underbart. Det är också väldigt viktigt att inte fastna i det förflutna, i det som varit utan att faktiskt släppa taget om det och fortsätta framåt.

Det har hänt mycket i mitt liv det senaste och nu mår jag oerhört bra. Måste säga att jag aldrig mått bättre, aldrig varit lyckligare än nu. Låter kanske som en klyscha, men det är helt otroligt underbart! Livet tog en helomvändning till något som var tungt till en början att hantera men tänk så oerhört bra allt blev ändå. Livet vänder när man minst anar det, glöm aldrig det Ni därute, jag finns för er ifall ni vill prata. Skicka mig ett mejl. 

Vet ni en annan sak? Jag bryr mig heller aldrig om vad alla andra tycker om saker & ting. Folk är väldigt duktiga på att ha åsikter om allt när man inte följer normen. Tyck vad ni vill, jag går min egna väg och det har jag alltid gjort. Ni vet inte bakgrunden och historian kring det som varit och kring separationen.
Man kan inte sörja sig själv till döds över situationen som uppstår, som i mitt fall en separation. Jag grottar inte ner mig i det, jag har löst allt praktiskt. Jag & Alfred bor kvar i huset. Nu fortsätter livet OCH jag har träffat mitt livs kärlek!

24 thoughts on “Ta en minut, stanna upp, reflektera över livet

 1. Så härligt och peppande att läsa! Ibland behöver kan verkligen stanna upp & reflektera över händelser i livet.Det är aldrig försent för en förändring. Vem är vi andra att döma?! Alla har vi rätt att få vara lyckliga och må bra. Skönt att du & Alfred kan bo kvar i huset.
  Önskar dig allt gott!
  Kram💕

  • Vad glad jag blir av att du tyckte det! Ja man behöver det och man behöver processa. Exakt om bara människor kunde fokusera lite mer på sin egna liv så 😉 Har aldrig varit såhär lycklig och ja det har löst sig bra allting, smidigt.

  • Ja ibland är det en fördel att bara köra inte i alla tillfällen, men det har verkligen hjälpt mig nu, så Im gonna keep doing it.

  • Tack Senita. Nej man skall gå sin väg och inte låta sig påverkas av andra o deras åsikter. Såklart inte alltid så lätt beroende på vilket känslomässigt stadie man befinner sig i. Men man måste försöka låta det rinna av som vatten

  • Tack, ibland behöver man få ur sig saker såklart. Ja, det är helt underbart. Vem trodde att man skulle stöta på sin livs kärlek vid 36-års ålder liksom. Det trodde verkligen inte jag. Var inställd på att leva själv, haha.

 2. ja dagarna bara susar förbi känns de som! 🙂 Kolla inlägget under så fina väskor tipsar om en rabattkod, hur har annars året varit de första dagarna :D?

 3. så glad att allt går bra för dej finaste <3

  men ha ha tack kroppen känns dock som 80 just i stället men men de brukar säga jag ser ung ut så kanske 😀 kram

 4. Heja dig Linda. Det är så trist när det händer saker i andras liv som andra så så ofta ska tycka och tänka om. Lite som att läxa upp den som vågar stå upp för eller får stå ut. Älskar din positiva syn på allt som sker. You go girl!!! Hoppas att vi snart ses snart.

  • Tack Kamilla, ja alltså förmodligen är folk bara avundsjuka för att man vågar ta steget och stå ut, våga följa sina känslor och vara sig själv. Så tack för din härliga pepp och jag hade mer än gärna träffat dig snart såklart!

  • Men gud tack fina du! Härligt att det finns några som kan glädja sig åt andras lycka och jag hoppas att jag får med mig några själar i mitt lyckorus 🙂

 5. Helt underbart att du har stannat upp och förstått alla dessa viktiga saker <3
  Sv. Tack så mycket! <3 Det är en liten svart Guess väska 🙂

  • Ja, man måste stanna till och reflektera över livet ibland. Åh misstänkte nästa det, får in o kolla Tradera nu, haha. Vad heter modellen på Guess väskan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *