post

Ta mig tillbaka!

Åh nu längtar jag mer än någonsin till värmen och till då som tycktes vara ett bekymmersfritt liv, vilket det förmodligen inte var. Livet förändrades i slutet av 2018 som ni vet och mycket har hänt under 2018/2019. Nya ställningstaganden, försvaranden och allt annat som man inte är van vid som man tvingas ta itu med, bearbeta och hantera.

Ser jag tillbaka så var det som hände 2018 något av det bästa som kunde hända både mig och mitt ex (efter 13 år ihop) då vi inte var lyckliga någon utav oss. Vi båda har gått vidare i livet. Men som sagt livet är inte alltid en dans på rosor alla gånger. Livet är inte menat att det skall vara lätt tydligen. Allt löser sig väl men det känns så jäkla tungrott nu.

Dubai 2018

26 thoughts on “Ta mig tillbaka!

 1. ja va söt nä du det är det inte längtar som en tok ja me till värme o sol ia har vi nog haft 4 årstiderna här tror ja blää
  kram kram o fina bilder

 2. Att ta beslutet att separera är inte lätt även om man känner att man är “färdiga” med varandra. Jag hoppas på ett bättre och lugnare 2019 för dig!

  • Beslutet var inte mitt egentligen men 2018 fick ett grymt slut ändå samt 2019, då jag träffade min livs kärlek.

 3. Det är verkligen inte lätt med en separation men vad skönt att det var ett gemensamt beslut för er båda. Har själv gått igenom det fast då av andra själ. Vilka härliga bilder! <3 Kramis

  • Nej det är aldrig lätt men helt plötsligt så stod ju mitt livs kärlek där, så hade separationen inte hänt så hade ju vi aldrig setts! Man får se allt från den ljusa sidan även om det är mycket man ska komma överens om osv.

  • Ja, klart att det är tungt när man får beskedet men nu såhär i efterhand är det underbart, annars hade jag inte träffat min nuvarande kärlek 🙂

  • Ja, så är det ju. Det blir bättre så småningom och visst var det jobbigt när det väl hände men nu, underbart!

 4. Det ser verkligen ut att ha varit fantastiskt! Och vet du vad? Jag är heeelt övertygad om att om du bara får landa lite, fokusera på dig själv och det som verkligen betyder mest för dig i livet, så kommer du kicka det här året!! Jag hoppas verkligen att du får ett fantastiskt ett, för det är du värd!! STOR KRAM hjärtat <3

  • Dubai var verkligen fantastiskt! Jaaaaa så sant av det du säger! Hade det aldrig hänt så hade jag ju aldrig träffat min livs kärlek nu 🙂 2019 skall banne mig vara mitt år!

 5. hur tyckeer du allt går med alfred o så nu efter ni delat er tänker ja ? även ifall man skaffar ny så oftast går det bra med barnen o delad tid o allt det där
  kramar

 6. What doesnt kill us only makes us stronger är något jag tänker ofta när saker känns motigt! Även om det känns skittufft och man ser ingen utväg när allt är jobbigt så är det så värt det när man kommit vidare och sedan ser tillbaka på tiden som varit. Skickar en stor kram till dig <3

  • Så rätt det citatet Yasmine! Det kom ju något helt underbart i vårt uppbrott ändå, men visst var det tungt till en början! Så det är så värt det nu!

 7. Så jobbigt, men så klart bästa beslutet om ni inte var lyckliga 🙁 </3 Hoppas resten av 2019 istället blir ett härligt, lyckligt år <3

  • Ja såklart det var jobbigt till en början men nu känns det bra, var det bästa som kunde hända. Ja 2019 är mitt år 🙂

 8. Vilka härliga bilder! Dit skulle jag verkligen längta tillbaka!

  Nej livet verkar sannerligen inte menat att vara lätt. Mitt rasade hårt i början av 2018. Men man får förlita sig på att allt löser sig förr eller senare – även om man ofta inte har en aning om hur det ska gå till.

  • Ja gud ja, Dubai det var så himla underbart! Ush då sänder mina tankar till dig. När man är mitt upp i det så känns det som att det aldrig skall lösa sig. Mitt rasande i slutet av 2018 men det förde också med sig något gott då jag träffade mitt livs kärlek 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *