post

Tack sommar Sverige för denna semester!

Då var denna semestern slut! Kan inte klaga på något sätt. Vi är lyckligt lottade som bor på vår fina västkust och har friheten att kunna åka ut med båten när vi vill och njuta av våra omgivningar. Denna sommaren har det blivit mycket gokart, måla huset och båt. Alldeles lagom. Vädret har verkligen visat sig från sin bästa sida. Lite tråkigt med grillförbudet men nödvändigt! Får bli extra mycket grill till hösten istället.

Vi fick även vår dos av miljöombyte i Dubai. Nyfikna på Dubai? Spana in mina inlägg HÄR.

Förra sommaren så bloggade jag om några Västkustpärlor, imorgon kommer det lite tips om Lysekil. Vi bor i Uddevalla kommun men bor faktiskt närmre Lysekil än själva Uddevalla stad. Till Lysekil med båten så tar det knappt 10 min för oss. Med bilen är det ju lite stönigare på grund av färjan som man alltid missar i sista sekund.

15 thoughts on “Tack sommar Sverige för denna semester!

  1. Härligt! Var ju i Sverige i början av sommaren och det var jättemysigt. Lite ovant med en sommar som inte regnar bort men kul att kunna göra saker och inte vara hindrad av vädret för en gångs skull. 😛

    • Ja vilket väder vi har haft alltså!!Började jobba idag o nu började regnet, hehe kändes lite perfekt sådär 🙂

    • Tack fina Katja! Ja jisses historiens varmaste sommar, helt underbart och idag lite lägligt när man börjat jobba så har det i princip regnat hela dagen.

    • Ja har nog varit tidernas bästa semester faktiskt med tanke på det fina vädret vi har haft! Ja, regnet kom ju lägligt idag när man var på jobbet, kunde inte bli bättre,hihi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *