post

Tadaaa, new hair = new girl

Jädrar vad nöjd jag blev med håret, ljusade upp det ytterligare med slingor både åt det lite varmare hållet och det kallare! Jag är mer en blond tjej som min frisör sade. Håller med där faktiskt. Klippningen blev kortare än vanligt och mer uppklippt baktill. Har nu flertalet gånger gått till samma salong och frisör och så kommer det att förbli, för såhär nöjd har jag inte varit på länge.

Bästa Katrin på Diva Beauty har gjort en kanonjobb, vilket hon alltid gör!

 

22 thoughts on “Tadaaa, new hair = new girl

  1. ja men det blev så jätte fint faktiskt

    den 6 nov. börjar jag på en kurs som ja säger den är 12 ggr tis o torsd man ska ha avlappning, träning . teori om avlappning stress mm så hur man kan lära sej leva med smärta . detta är ju både ang min fibromyalgi o så knät o op och sådär . Hoppas det är något o med träningen har ja ju försökt allt om det inte går
    Hoppas väl på det i vartfall kramiz

    • Skall du säga schnyggo, tänk att man redan saknar dig trots att vi pratar i telefon minst 3 ggr om dagen, hahaha. Love it!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *