post

Throwback: Milano – Il Duomo genom glaset

Åh nu är längtan så stor till lite värme så jag börjar blicka tillbaka på gamla resbilder! Just idag längtar jag mig bort lite extra! Men snart är det dags att åka till Dubai, som jag längtar!

Vissa stunder i livet minns man mer än andra? Vad får er att just minnas den där stunden? Vad är det som gör att hjärnan minns det där ögonblicket lite extra? Vad tror ni?

♥ För mig är det den där extra känslan av en mäktig upplevelse, surret runt om och just det där speciella ögonblicket då solen värmer, man äter & dricker något gott och är med en god vän eller sin kärlek. Just på denna bilden så blev det billigare att beställa in en flaska som servitören snällt räknade ut. Det stämde hade vi tagit två glas var så hade det blivit dyrare. Sedan överraskade han oss med de lyxiga bären och chipsen. Kommer aldrig glömma denna stunden.

Här kan ni se Milano äventyret #theproseccotour
Dag 1, Milano
Dag 2 FM & Eftermiddag

Dag 3

22 thoughts on “Throwback: Milano – Il Duomo genom glaset

  • Ja skall bli himla härligt..! Nä så är det ibland. Vi brukar spara undan en del pengar, när vi har möjlighet.

  • Ja, skall bli grymt att åka till Dubai, häftigt att du bor där. Vad gör du där? Ja vi vet att det är varmt då, vi gillar värme och hoppas att det inte blir för olidligt.
   Men vi åker 8 juni och då är det Ramadan va? Hur funkar det?

   • Sorry trodde jag svarade… har haft lite tekniska problem som vanligt. Eller ar det bara hjarnan.
    Det ar varmt I Juni men det vet du redan. Turistsasongen ar over sa det ar nog gott om plats vid Poolen pa Atlantis. Kvallarna och Morgnarna ar ratt sa skona fortfarande (iaf nu). Ramadan marker man lite av nar man gar i varurhusen men Dubai ar sa pass vanligt for alla nationaliteter och religoner att man kan gora det mesta anda men kanske kla sig lite mer konservativt och inte ata offentligt pa gatan och sa under dagen. Har du nagra fragor sa far du garna hora av dig

 1. Sååå himla underbart!! Förstår verkligen sååå att du längtar efter resan! Finns det plats i väskan eller? Jag är rätt så rörlig, så tar inte jättemycket plats 😉 Kram <3

  • Åh ja längtar som tusan, hihi, rörlig ja. Hade jag kunnat så hade jag tagit en extra stor väska bara för att du skulle få plats 😉
   Vad gärna med i mitt bloggkärlekståg;)

 2. Så härligt att kolla tillbaka på resor och sen också att se framemot nya och drömma sig bort 🙂 SV: ja det var så fint 🙂 idag är det dock jättefint väder så ska snart ta mig ut igen =) nejdå jag tycker du håller en bra balans!

  • Ja en stor fördel med att blogga verkligen!Ett klick så får man en throwback, hur smidigt som helst. Naw men tack vad gullig du är! Har ett kärlekståg på bloggen nu ifall du vill hänga på.

  • Ja, det skall bli helt underbart verkligen! Dubai är nog spännande, kommer bli varmt när vi är där, riktigt varmt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *